Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 év feletti szűz lányok,...

20 év feletti szűz lányok, mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal? 24/L (szűz, de jelenleg kapcsolatban)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elég hülyén gondolkozol, ezért is vagy még szűz. Nincs értelme várni.

25/F

2012. ápr. 19. 12:47
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

én 21 vagyok, és több mint egy éve vagyok együtt a párommal (24/f), de még nem feküdtünk le, bár bizonyos mértékű petting már volt

ő is szűz egyébként, és távkapcsolat, de amúgy se tervezzük még a szexet, mert egyikőnk se szeretne házasság előtt szexelni (lehet próbálni "okítani", hogy ez miért nem jó, de ez a mi döntésünk, és mi így is jól érezzük magunk)

Neked más a helyzeted, de én akkor is azt mondanám, hogy amíg TE nem érzed úgy, hogy itt az ideje. Ha szeret, akkor megvár, mindegy mik az igényei, és nem fog rámenősebb csajjal összejönni, ha meg nem vár meg, akkor jobban jársz mással. De magadat ne kényszerísd ilyen butaság miatt, van barátnőm, aki ilyen kényszerérzés miatt feküdt le a barátjával és megvárta.

Ha te úgy érzed, hogy jó, akkor nyugodtan, ha nem, akkor nem. Ha szeret a pasi, azt szeretné, ami neked jó, és nem azt, hogy te kényszerísd magad valamire. Addigis sokminden van a pettingben amivel örömet tudtok egymásnak szerezni, és a te gátlásaid is oldódnak.

2012. ápr. 19. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Akik azt írják hülyén gondolkozol és mielőbb tedd meg, azoknak java pasi, hidd el.

Ha 1 hónapja vagytok együtt és alig találkoztatok,még alig ismerted ki. Egyébként meg az hülyeség hogy képtelen várni egy pasi a lányra pár hetet vagy hónapot. Az enyém várt rám 4 hónapot úgy hogy csak hétvégente láttuk egymást, azt mondta nem bánta meg, ő nem állat, ki tudja várni a tökéletes időpontot, tudta hogy meg fogom tenni és úgy lesz jó ha én is akarom már. Ha nem bírja valaki arra ott van a "marok marcsa" ha igazán szereti a lányt. Az enyém is ehhez folyamodott, de nem lépett félre és nem sürgetett. Ha igazán szeret vár. Persze nem fél vagy egy évet, az már sok! :)

2012. ápr. 23. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Felnőtt emberek vagytok! Minden nap találkozhatnátok és akkor nem kellene ennyit p0csölni! Amúgy is kétlem, hogy veled maradna, semmi tapasztalatod sincs. Hamar rád fog unni.
2012. jún. 23. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!