Anyukám ringyónak hordott el mert nem vagyok már szűz! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Ma mondtam el neki hogy lefeküdtem a barátommal és kiakadt.
9hónapja együtt vagyunk a barátommal ,nagyon szeretjük egymást és ismeri is anyukám a barátomat sokat jár hozzánk.Most pedig semmibe sem vesz mit tegyek? Segítsetek!
2012. jún. 21. 19:34
21/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy ringyó. És 9 hónap meg bőven elég hogy eldöntsétek hogy tényleg akarjátok-e.
Elítélendő ahogy reagált. Reméljük hamar észhez tér, és majd ő kér bocsánatot a viselkedése miatt.
Ne vedd magadra, élj tovább ugyanúgy ahogy eddig. A barátodtól pedig nem tilthat el. Kis türelem és lenyugszik majd
22/23 anonim válasza:
Nagyon ostobán viselkedik anyukád.Becsülnie kellene hogy elmondtad.Én is 16 évesen vesztettem el egy hónap járás után,most vagyok 25,ugyanazzal a férfival vagyok...
23/23 A kérdező kommentje:
Én is vele akarom leélni az egész életemet nagyon szeretjük egymást.:(
2012. jún. 22. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!