Anyukám ringyónak hordott el mert nem vagyok már szűz! Mit tegyek?!
Ma mondtam el neki hogy lefeküdtem a barátommal és kiakadt.
9hónapja együtt vagyunk a barátommal ,nagyon szeretjük egymást és ismeri is anyukám a barátomat sokat jár hozzánk.Most pedig semmibe sem vesz mit tegyek? Segítsetek!
magam is anyuka vagyok a lányom 24.éves. azzal nem értek egyet ahogyan az anyuka reagált, mert ez azt sejteti, hogy nem tud barátnöként viselkedni a gyermekkel szemben.a gyermeket megalázni nem szabad mert lelkileg ez nagy törés lehet. pedig az sokkal megnyeröbb és bizalmasabb kapcsolat lehet a gyermek és a szülö között, ha a gyermek tudván, hogy bizhat a szülöjében barátként ossza meg a gondjait. ebben és az ilyen hasonlo hozzá állásban a szűlö azt éri el, hogy a gyermek hazudozni kezd.öszintén sajnálom az ilyen gyermekeket pedig én magam is maradi felfogásu vagyok.és nem tartom helyénvalonak a házasság elötti nemi életet.
mit tegyél?
hát nehéz tanácsot adni mert nem ismerem az édesanyád természetét, bár a leirásbol sejtem milyen lehet.az sem megoldás ha nem beszélget veled, mert igy csak nö a feszülség köztetek, aminek robbanás lesz a vége. mivel te vagy a gyermek csak javaslom, de nem kötelezö, hogy probálj meg valahogy a kedvében járni, s ha a jokedvet tapasztalod nálla, akkor mond el neki, hogy egy beszélgetésre szeretnéd invitálni, és szeretnéd ha meghalgatna. kérd ki a véleményét, miért nem tartotta helyesnek,amit tettél, és mond el öszintén, hogy nem akartad megbántani, hiszen öszinte voltál, és bevallottad, amit, de ezt már ne mond neki méltányolni kellene. ha nem teszi akkor tényleg szörnyü anyukád van... egy anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!