Anyukám ringyónak hordott el mert nem vagyok már szűz! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Ma mondtam el neki hogy lefeküdtem a barátommal és kiakadt.
9hónapja együtt vagyunk a barátommal ,nagyon szeretjük egymást és ismeri is anyukám a barátomat sokat jár hozzánk.Most pedig semmibe sem vesz mit tegyek? Segítsetek!
2012. jún. 21. 19:34
1/23 anonim válasza:
először tisztázzuk az életkorokat
3/23 A kérdező kommentje:
16
2012. jún. 21. 19:37
4/23 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 11-12-13-14-15 alatt akkor megértem anyukádat.
5/23 anonim válasza:
Nem vagy ringyó, bár egy anyától ezt megkapni nem könnyű.
Lényeg, hogy nem vagy az, aminek mond, a többi ne érdekeljen! :]
6/23 A kérdező kommentje:
Azt is mondta hogy egy ideig nem akarja itt látni a barátomat és hogy én sem mehetek hozzá..szerintetek ez mennyi idő lehet?
2012. jún. 21. 19:41
7/23 anonim válasza:
ez természetes folyamat minden szülőnél, most egy pár hétig legyél "jókislány" és semmi gond, utána ülj le és beszéld meg vele h szereted a fiut és nyugtasd meg h védekeztek
9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)!
esetleg ha megnyugszik anyukám szerintetek jöhet már hozzám a barátom? Nagyon aggódok hogy hosszú idő lesz míg megnyugszik..
2012. jún. 21. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!