Ezt értékelné egy lány?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista srác vagyok úgy az élet minden területén elég jól mennek a dolgaim.(sport,suli stb.) Még soha nem volt barátnőm, és soha nem voltam nővel. Igazándiból én mindig egy igényes,okos,csinos lányra vártam. Eddig nem is csajoztam,mert igazából nem volt igényem rá. Balf.sznak nem titulálnám magam,meg csúnyának sem.Lányok ti ezt pozitívumként értékelitek? Én szerintem már több lányt is megkaphattam volna, de nem tettem. Intelligens válaszokat előre is köszönöm!Kort is ha lehet! 20/f2012. jún. 7. 18:16
51/52 anonim válasza:
a lényegen nem változtat :D csak az évszámot néztem.De akár 2 év akár másfél el nem hiszem,hogy egy helyben toporogjon.Ha mégis akkor, nem, ezt nem értékelik a lányok.
52/52 anonim válasza:
történt ez idő alatt fejlemény? ha szabad itt kíváncsiskodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!