Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezt értékelné egy lány?

Ezt értékelné egy lány?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista srác vagyok úgy az élet minden területén elég jól mennek a dolgaim.(sport,suli stb.) Még soha nem volt barátnőm, és soha nem voltam nővel. Igazándiból én mindig egy igényes,okos,csinos lányra vártam. Eddig nem is csajoztam,mert igazából nem volt igényem rá. Balf.sznak nem titulálnám magam,meg csúnyának sem.Lányok ti ezt pozitívumként értékelitek? Én szerintem már több lányt is megkaphattam volna, de nem tettem. Intelligens válaszokat előre is köszönöm!Kort is ha lehet! 20/f

2012. jún. 7. 18:16
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Én értékelném :)... Azt utálom, amikor egy pasinak már vagy 20 csaja volt, és csak a szex érdekli.
2012. jún. 30. 22:02
 42/52 Hanariko ***** válasza:

nem olvastam el a kommenteket, de ez így elsőre mindeképpen pozitív. Jól gondolkodsz.

18/L

2012. júl. 4. 11:51
 43/52 Hanariko ***** válasza:
a vallásos dologhoz annyit, hogy én abszolút nem vagyok az, nem hatnak meg az ilyen dolgok, de ha te a szüleiddel elmész azzal nincs baj, csak engem ne kényszerítsen ilyenre senki.
2012. júl. 4. 11:53
 44/52 poiu ***** válasza:
Itt valamit nem értek. Azt értem, hogy nem voltál nővel, és ez teljesen rendben van. De mi az, hogy nem volt még barátnőd? Nem voltál még szerelmes? Nem jártál senkivel kéz a kézben?
2012. júl. 4. 19:41
 45/52 anonim válasza:

ma 19:41

..pedig nagyon egyszerü,nem a mennyiség hanem a minöség számit,ahozz meg elég "egy" is..majd csak megtalálja..

2012. júl. 4. 20:01
 46/52 anonim válasza:
Szép lenne ha te térítenéd meg a lányt!
2012. júl. 5. 00:04
 47/52 anonim ***** válasza:
Uhh el se hiszem hogy vannak meg ien pasik. En nem vagyok vallasos de hogyha megkerne hogy menjek el vele a templomba akkor szivesen elmegyek vele.Nagyon tetszik a gondolkodasod es hogy nem csajoztal egyesz tinikorodba.Haa egy kepecsket kuldesz nekem privatba akkor azt naon megkoszonom.
2013. febr. 12. 19:32
 48/52 anonim ***** válasza:

Igaza van a kérdést írónak, én a "tipikus menőcsávó" vagyok úgymond lányoknál, mindig van kit fűznöm, stb... De éppen ebből kifolyólag még nem találtam értelmes lányt sajnos. Ha tetszik valaki, legyél bátor fűzd be! Figyelj arra, hogy ne mondj el rögtön mindent, legyél kicsit sejtelmes, az neked sem tetszene, ha valaki elmondaná 10 perc alatt az életét... :) Ja és nehogy feladd soha! Amúgy figyelj oda, mert ahogy észrevettem az egyetemen is hemzsegnek a h*lye lotyók, akik okosnak tűnnek, de mégsem azok, sőt ki is használnak.

F/19

2013. febr. 12. 20:18
 49/52 anonim ***** válasza:
Miért lett ez a kérdés 2 év után kiemelve? Azt ne mond,hogy még mindig ugyanott tartasz mint 2 éve o.O
2014. jan. 22. 09:47
 50/52 anonim válasza:
másfél év inkább :D
2014. jan. 22. 15:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!