Ki (k) mellett döntsek? Mit tegyek?
Nem szeretek ilyen magánéletes kérdéseket feltenni, mert elég nehéz egy vadidegennek átérezni a helyzetem,de most muszály.
Szóval vázlatosan: életemben először van egy normális kapcsolatom egy lánnyal. És emellett van 2 nagyon jó barátom. Bármiben számíthatok rájuk. És nekik örök cél hogy elveszitsék a szüzességüket. Nálam egyébként eggyel idősebbek. És 50szer elmondtam nekik,hogy nekem ezzel a lánnyal nem az a cél, meg hogy most tényleg szeretem. De egyfolytában ARRÓL beszélnek és régen én is ilyen voltam, de ez a lány megváltoztatott. És elképesztően zavar, hogy ilyenek és ha komolyan beszélük velük komolyak, de ugy érzem lenéznek. És arra gondoltam, hogy úgy egy hónapig szüneteltetem a barátaimat. Megnézem, milyen nélkülük.
Nagyon zavarnak, egészen más lett az értékrendem. Szerintetek ?
én 14/f a lány 14/l
és mielőtt bárki irná, nagyon jó barátok, bármiben számíthatok rájuk.
Szerintem a kérdésen megadtad a választ magadnak, de, ha rámhallgatsz...
Nem kell döntened, mert valamelyik úgyis le fog morzsolódni, ha nem fogad így el, akkor pedig nincs miért bánkódni, mert nem igazi barát/társ.
Gondolom a lány még nem akar ilyesmit, ami nagyon szuper, és örülök, hogy te is így gondolkodsz.
Szóval, ha hiányzol nekik, úgyis keresni fognak, és elfogadják, hogy ez van. Ha meg nem, ne bánkódj!
Szia!
Mi a barátnőmmel 14 évesen veszítettük el. Nagyon jó volt.
Szerintem ,ha köztetek nagy az összhang ,akkor nyugodtan tegyétek meg.
Csak magadra és a barátnődre hallgass mindig , mi se azért tettük meg,hogy vagányabbak legyünk.
Én is így voltam aztán elveszítettem 14 évesen nagyon jól eset.A barátnőmnek is. Hosszú előjáték kell, meg megfelelő védekezés, összhang stb
Az osztályból mindenki irigykedik rám és a barátnőmre.
Meg azért is ,mert sok lány szerelmes belém, a barátnőmet meg sok fiú nézi. Természetes szépségben hiszünk. A sminkelésben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!