20 éves egyetemista srác vagyok úgy az élet minden területén elég jól mennek a dolgaim.(sport,suli stb.) Még soha nem volt barátnőm, és soha nem voltam nővel. Igazándiból én mindig egy igényes,okos,csinos lányra vártam. Eddig nem is csajoztam,mert igazából nem volt igényem rá. Balf.sznak nem titulálnám magam,meg csúnyának sem.Lányok ti ezt pozitívumként értékelitek? Én szerintem már több lányt is megkaphattam volna, de nem tettem. Intelligens válaszokat előre is köszönöm!Kort is ha lehet! 20/f
de jó, hogy vannak ilyen lányok, írhattok ám privit nyugodtan:)sőt örülnék néhány beszélgetésnek
2012. jún. 8. 22:02
22/52 anonim válasza:
00:18 hát te hlye vagy!! mit gondolsz, a tizenéveseknek komoly kapcsolataik vannak?! hagyjáámáá. És aki a kérdést feltette, nem lúzer. Ritkán lehet találkozni ilyen rendes sráccal.
2012. jún. 9. 18:38
23/52 anonim válasza:
18:11-nek pedig teljesen igaza van:)
2012. jún. 9. 18:41
24/52 A kérdező kommentje:
de örülök, hogy ilyen sokan így gondoljátok:)
2012. jún. 9. 19:01
25/52 anonim válasza:
Én hiszek istenben de templomba nem szívesen járok. Az évi 1-2 alkalmat éppen elégnek találom. Viszont ha életem szerelme vallásos lenne... nos... azt hiszem néha néha eljárnék vele. Mondjuk havi 1x vagy 2 havonta 1x... HA nem "kényszeríti" rám ezt a dolgot!
Szerintem nem baj hogy ilyen vagy! Mindenki mást szeret így van olyan aki pont ezt.
2012. jún. 10. 10:50
26/52 szabeeee válasza:
Buza vagy .
2012. jún. 10. 21:35
27/52 anonim válasza:
Nem sok ilyen srác van,mostanábam,szerintem egy nagyon rendes fiú vagy,és majd lesz neked is egy rendes barátnőd! :) Nekem szimpatikusak az ilyen férfiak,nekem is van barátom,és az is eléggé ilyen tipus. Van egy báttyám,neki volt egy olyan barátnője aki minden vasárnap ment temlopmba. A bátyám,nem mindig ment el,de legtöbbször elment vele. Én örülnék neki,hogy a vasárnap reggelt is a barátommal tölthetném...ha templomban,akkor is.
2012. jún. 11. 14:34
28/52 anonim válasza:
Te erkölcsös lányt keresel és ők a legtöbbször vallásosak mert megfogadják Isten tanítását ami az hogy a jó úton járjunk.Lehet,hogy találsz valakit aki erkölcsös,de nem megy templomba és feleségül veszed mert szerelmes vagy belé,de ha elmúlik a szerelem nagyon idegesítő lesz,hogy pl.nem mehetsz templomba mert a barátnőd más talált ki.Fiatalobb vagyok mint te de tudom,hogy hasonló tipusú férjet akarok,mint te.Én vallásos vagyok és fontosnak tartom,hogy a választottam is az legyen,hogy pl közösen menjünk misére!Hidd el az ilyen fiúkra van igény!(De szerintem ilyen lányokra is.) :D
2012. jún. 11. 20:25
29/52 anonim válasza:
..rendes fiú,aranyos és kedves,csak a bugyim nem lessz tölle nedves..20\L
2012. jún. 16. 17:59
30/52 anonim válasza:
Hasonlóan vélekedek,én is a jövőmet építem főleg,bár nekem van csajom,én kettős vagyok,egy alfahí típusú metrós rosszfiú és karrierista,akinek mindene a pénz meg a luxus :D
Ez így együtt durva de épül egymásra,mivel jó sportolok pluszban ezért a testem is jó,mivel sokat fejlesztem magam ezért tudok sok pénzt keresni ebből meg ugye ekvivalenciával jön,hogy akármennyi nőt fel lehet szedni,mert adva van minden :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!