Ezt értékelné egy lány?
OFF: #29-esnek:
lehet szép pofid, nagy cickód s jó segged - ha az értelmed szerény, a farkam sem lesz töled kemény ;)
A jellemzést mintha csak rólam írtad volna. Azzal a különbséggel, hogy nekem voltak kapcsolataim, de 20 évesen még szűz vagyok. Részben azért alakult így, mert én is vallásos neveltetést kaptam, ez már azonban csak arra korlátozódik, hogy vasárnaponként elmegyek a templomba, de azt sem minden héten. Ahogy te is írtad, a megszokás nagy úr.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, természetesen van olyan lány, aki ezt értékeli, én is egy intelligens, igényes, inkább jólelkű, szimpatikus pasit keresek. Sajnos manapság nem az általad leírt tulajdonságokkal lehet a leginkább érvényesülni (a lányoknál sem, és az életben sem) viszont nem érdemes másnak mutatnod magad.
Örülök, hogy vannak még, akik hozzám hasonlóan gondolkoznak. Sok sikert a keresgéléshez!
20/L
Nekem nagyon bejönne egy ilyen pasi. Ha nem lenne köztünk ilyen nagy kor különbség bepróbálkoznák nállad. :)
Amúgy meg ne aggódj, mert amennyi lány szereti a rosszfiúkat ugyanannyi szereti a jófiúkat is.
Hát szerintem halnának érted a nők! ;)
A leírásod alapján szinte tökéletes vagy. Nekem is tetszel, bár én még nagyon fiatal vagyok... 16/L
nekem meg pont hogy nem jön be ez. főleg az, hogy templomba jársz és tapasztalatlan vagy.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!