Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezt értékelné egy lány?

Ezt értékelné egy lány?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista srác vagyok úgy az élet minden területén elég jól mennek a dolgaim.(sport,suli stb.) Még soha nem volt barátnőm, és soha nem voltam nővel. Igazándiból én mindig egy igényes,okos,csinos lányra vártam. Eddig nem is csajoztam,mert igazából nem volt igényem rá. Balf.sznak nem titulálnám magam,meg csúnyának sem.Lányok ti ezt pozitívumként értékelitek? Én szerintem már több lányt is megkaphattam volna, de nem tettem. Intelligens válaszokat előre is köszönöm!Kort is ha lehet! 20/f

2012. jún. 7. 18:16
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Igen sajnos manapsag a lanyok a rosszfiukra buknak, erdekes mentalitas ez, de sajnos ez van es igazsag szerint te aki rendes, ertelmes ember vagy, hatrannyal indulsz, ez a legvaganyabb az egeszben...
2012. jún. 26. 14:13
 32/52 anonim ***** válasza:

OFF: #29-esnek:

lehet szép pofid, nagy cickód s jó segged - ha az értelmed szerény, a farkam sem lesz töled kemény ;)

2012. jún. 26. 14:51
 33/52 anonim ***** válasza:
Már akinek nekem pont elég ha jó nő,felőlem lehet aztán okos meg IQ bajnok,nem fogok vele elosztott alkalmazásokat fejleszteni Java2 EE-ben hanem dugni fogok a nővel :D :D :D :D :D :D
2012. jún. 26. 14:53
 34/52 anonim válasza:

A jellemzést mintha csak rólam írtad volna. Azzal a különbséggel, hogy nekem voltak kapcsolataim, de 20 évesen még szűz vagyok. Részben azért alakult így, mert én is vallásos neveltetést kaptam, ez már azonban csak arra korlátozódik, hogy vasárnaponként elmegyek a templomba, de azt sem minden héten. Ahogy te is írtad, a megszokás nagy úr.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, természetesen van olyan lány, aki ezt értékeli, én is egy intelligens, igényes, inkább jólelkű, szimpatikus pasit keresek. Sajnos manapság nem az általad leírt tulajdonságokkal lehet a leginkább érvényesülni (a lányoknál sem, és az életben sem) viszont nem érdemes másnak mutatnod magad.

Örülök, hogy vannak még, akik hozzám hasonlóan gondolkoznak. Sok sikert a keresgéléshez!

20/L

2012. jún. 26. 15:05
 35/52 anonim ***** válasza:
#33: ertem :) hogy visszakanyarodjunk a kerdesirohoz, kinek mi az igenye. A srac altal felvetett kerdes is ezt a problemakort celozza meg. En mellesleg osztom az o velemenyet, nekem sem kell olyan no, akinek nem hasonlo az ertekrendje. Es mivel ez az ertekrend, amit o is megfogalmazott, a mai vilagban sok szituacioban kisebb nepszerusegnek orvend, mint az erkolcsosseg stb... foleg a vallassal karoltve, ezert az egy nehezebb ut. Viszont nem pillanatnyi elvezetekre hajt, hanem boldogsagra. Amit mellesleg nem veletlenul nagyon sokan nem is ernek el.
2012. jún. 26. 15:08
 36/52 anonim ***** válasza:
És annyit az összes hozzászólónak, aki 20 évesen még nem feküdt le senkivel, hogy az a gáz, ha valaki úgy gondolja ezt, h ciki. Inkább legyetek rá büszkék, hogy ha nem jött el az ideje, akkor csak azert, h mást mondhassatok, nem történt meg. 30/f
2012. jún. 26. 15:15
 37/52 anonim válasza:

Nekem nagyon bejönne egy ilyen pasi. Ha nem lenne köztünk ilyen nagy kor különbség bepróbálkoznák nállad. :)

Amúgy meg ne aggódj, mert amennyi lány szereti a rosszfiúkat ugyanannyi szereti a jófiúkat is.

2012. jún. 26. 16:13
 38/52 anonim ***** válasza:

Hát szerintem halnának érted a nők! ;)

A leírásod alapján szinte tökéletes vagy. Nekem is tetszel, bár én még nagyon fiatal vagyok... 16/L

2012. jún. 26. 19:13
 39/52 A kérdező kommentje:
mik vannak...:)
2012. jún. 26. 20:53
 40/52 anonim ***** válasza:

nekem meg pont hogy nem jön be ez. főleg az, hogy templomba jársz és tapasztalatlan vagy.

16/L

2012. jún. 29. 10:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!