Ezt értékelné egy lány?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista srác vagyok úgy az élet minden területén elég jól mennek a dolgaim.(sport,suli stb.) Még soha nem volt barátnőm, és soha nem voltam nővel. Igazándiból én mindig egy igényes,okos,csinos lányra vártam. Eddig nem is csajoztam,mert igazából nem volt igényem rá. Balf.sznak nem titulálnám magam,meg csúnyának sem.Lányok ti ezt pozitívumként értékelitek? Én szerintem már több lányt is megkaphattam volna, de nem tettem. Intelligens válaszokat előre is köszönöm!Kort is ha lehet! 20/f2012. jún. 7. 18:16
11/52 anonim válasza:
vagy ne érezd magad kellemetlenűl. emberek vagyunk, különbözünk :)
12/52 anonim válasza:
Elkísérném-e a misére? Hát, nemtom. Ha ráérnék és nem akar megtéríteni akkor miért ne? Vagy ha megkérne. De nem garantálnám, hogy ez minden vasárnap így lesz :D 24/L
13/52 anonim válasza:
Értékelné, bár a lányok mostanság a rossz fiúkra vágynak. Nekem amit leírtál kicsit jó fiúnak tűnsz, de mivel nem ismerlek annyira, bármi megeshet. :) Itt most nem a vallásosságra gondoltam.
14/52 anonim válasza:
Még hogy nem vagy b.lfasz?! Más tizenévesen évekig udvarol az általa a világ legjobb nőjének tartott csajának, és ennyi évesen nem csak egy lúzer mint te, hanem már évek óta komoly kapcsolatban él vagy már túl is van az elsőn. És ez még csak az átlag. A menő csávók még korábban kezdik a csajozást! Te meg még 20 évesen is ott tartasz hogy csak magyarázkodsz. Gondolkozzál már!
15/52 A kérdező kommentje:
szerintem meg sokkal sikeresebb vagyok az ilyen menő hülye gyerekeknél meg azt az időt amit hülye libákra elizéltem volna azt az agyamba fektettem, nem érte meg? csomó pénzt,időt, energiát tök fölöslegesen ilyenre elpazarolni?tuti megéri...
2012. jún. 8. 09:36
16/52 anonim válasza:
Ne nezd mit ertekelne mas, ne keresd az elismerest, ne fuggj a masok velemenyetol, csak egyszeruen LEGY ONMAGAD, ha valakinek nem tetszik hogy milyen vagy mehet a fenebe, jon majd masik, akinek te kellesz ugy ahogy vagy. Kepzeld el hogy erezned magad ha egy kapcsolatban teljesen a lanytol fuggenel, mindent ugy csinalnal ahogy o akarja. Es ha az agyadba akranasz felktetni akkor nezz utana a pszichologianak, onfejlesztesnek: Csernus, Bryan Tracy ezek segitenek neked.
17/52 anonim válasza:
Ha fontos vagy neki, biztos nem hal bele egyszer-kétszer. Még ha nem is tetszik neki a dolog, téged boldoggá tesz azzal, hogy néha elmegy veled, mert egy kapcsolatért pici áldozatokat kell hozni, és azokat viszonozni. :)
Mondjuk én biztos elmennék veled, mert vallásos vagyok. ;) :D 16/L
18/52 anonim válasza:
Akkor azért csak nem minden területen mennek jól a dolgaid xD
19/52 anonim válasza:
18:11-es vagyok
Ja és még annyi, hogy szerintem engem személy szerint nem zavarna, hogy ilyen vagy, ritka manapság az ilyen fiú. Én ezt felnőttes, hosszútávú gondolkodásnak látom, hogy inkább tanultál és nem a haverokkal lógtál. Most még simán elkezdheted a csajozást, de soha az életben nem tudsz majd úgy megtanulni valamit, mint most. Én például zenélek, és ezt nagyon komolyan veszem, a jövőmmel foglalkozom, nem komolytalan dolgokkal. :)
20/52 anonim válasza:
Én örülnék ha ilyen pasim lenne , de a korodbeli fiúk(18,19,20) nem igen veszik komolyan az ennyi idős (16)lányokat.Mert , h ők még nem lehetnek érettek.Pedig a lányok egyrészt hamarabb érnek, másrészt én alabból nem az a buta libuska típus vagyok.De minek írtam ezt le???:DD Na mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!