21 éves leszek de még szűz vagyok. Mit tegyek? (fiú vagyok)
Miért nem dugod meg a húgodat?
Csomó előnye van:
1) szereted
2) ő is téged
3) nem tapasztalatlan már
4) nem kapsz el semmit
5) és végre befogja a pofáját, miután jól megraktad. :)
látod, most erre is magyarázkodással válaszoltál, pedig kb durva beszolás volt, hogy dugd meg a hugodat.
miért nem lehetett volna azt visszaszolni, hogy:
hááát, pedig én már a nagymamádra pályázom egy joideje
sztem nem hallottál még a csájuhászról.
"Az vajon a világ vége, ha történetesen egy mackós tatabányai programozó vagy? Ugye, hogy nem!"
Na akkor épp itt az ideje, hogy elmenj egy lakásos prostihoz!
Én is 21 évesen mentem el, mert hiába hiszed azt, hogy majd találsz egy lányt, aki belédszeret, elfogad, ahogy van, nem fog jönni. Ez egy mese, amit sok gyerek még elhisz, de te már felnőttél és ideje elfogadnod a rideg valóságot, ahogyan én is elfogadtam, hogy mi nem kellünk a lányoknak. Válogatnak, mert megtehetik és a külső jobban számít nekik, mint a jellem.
Szóval feldughatod magadnak a kedvességedet, udvariasságodat, érzelmességedet meg minden jó, azaz gyenge, férfiatlan tulajdonságodat.
A tények magukért beszélnek: sok bunkó, tahó, műveletlen, izomállatnak van szép nője. Gondolkozz el ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!