Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha még szűz vagyok van egy...

Ha még szűz vagyok van egy kicsi esély is arra hogy terhes leszek így?

Figyelt kérdés
A barátom boxerban én pedig bugyiban vagyok és ugy mozgunk mintha sexelnénk.... és volt már h elélvezett . Így niNCS rá esély h terhes leszek , hogy esetleg ...átázik...stb..:/ HÜLYE VÁLASZOKTÓL LÉGYSZIVES KÍMÉLJETEK!
2011. okt. 2. 11:29
 1/9 Iuventus ventus ***** válasza:
100%
Esetleg átázik a boxer, amitől átázik a te bugyid, ami felcsúszik a vaginádban, és ott valami csodás módon kiszabadulnak a spermiumok akkor van rá esély. Szóval nincs, illetve nagyon minimális, szinte semmi. Sőt még annyi sem.
2011. okt. 2. 11:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Jolvan Köszi:D:))
2011. okt. 2. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Ha mégis teherbe esnél nevezd el a gyereket Gyuri-nak (Gyuri Geller)

F/16

2011. okt. 2. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ha a szűz Mária unokája vagy akkor van rá esélyed sürgősen vegyél egy tesztet
2011. okt. 2. 12:42
 5/9 anonim válasza:
Én a helyedben elgondolkodnék, hogy a "barátod" milyen teljesítményt nyújt, majd késöbb amikor rendesen szexeltek, ha már a boxerében is elélvez..xDDDDDD
2011. okt. 2. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
mer, énis elélveztem már ugy legelőször, hát jovan ez van :D mostmár azér megy tovább rendesen is :)
2011. okt. 2. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Hülye kérdésre nehéz nem hülye választ adni, de az előttem szólók már megválaszolták. Esélytelen. Ha így teherbe esel, akkor a pasidnak varázsspermái vannak :)
2011. okt. 3. 00:01
 8/9 A kérdező kommentje:
jolvan tudm h nem teljesen értelmes kérdés csak tényleg azért elég tapasztalatlan vagyok sőt NAGYON és mindkei mondd mindent nem nan tudommit higgyek sőt elég hiszékeny vagyok de azért köszi h nem küldtetek el a búba és megválaszoltátok a kérdésem:) megnyugtatott:)
2011. okt. 3. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Az esély majdnem nulla. Vagy is gyakorlatilag nulla, de azért én azt ajánlom, hogy vessétek le a bugyit és a gatyát, hogy ne legyenek nedvesek. És inkább vegyél elő egy papírzsepit erre a célra!
2011. okt. 4. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!