Holnap találkozom egy sráccal. Félek, hogy béna leszek. Mit tegyek?
Már beszéltünk a szexről, de nem mondtam neki, hogy szűz vagyok, félek, hogy béna leszek.
18l
de nem egyből sexelni fogtok!!
Vagy igen?
Túl lenni min?
18 évesen en csinálj úgy mint a sok buta,éretlen 12-16 éves,hogy szexelnek,mert el akarják veszíteni a szüzességük,de amúgy fogalmuk sincs mit csinálnak.De most komolyan, a szexnek az a lényege,hogy azzal feküdj le mikor már érettebb vagy 17-18 után akivel szeretitek egymást,megbíztok egymásban,kívánjátok egymást,ismeritek egymást,nem a szüzesség elvesztése a lényeg normális esetben,hanem az hogy kifejezhetitek hogy mennyire szeretitek egymást,szinte egybe olvadtok,vagyis szeretkeztek.
Nagy butaság,és felelőtlenség csak azért dugni valakivel,hogy ne legyél szűz,abszolút nem ciki,ha a lánynak van tartása és nem dobja oda magát gyerekként.Nagy hülyeség de te tudod beállhatsz a sok buta liba mögé ha gondolod.
mindenképp mondd el. és ne félj. :) de mindkettőtöknek jobb, ha tud róla. neki is. főleg mert úgyis rájön.és ha mondjuk nagy hévvel esett neked, mert azt hitte sokadik a sorban, utána nagyon kínos lehet a szituáció.
Nem értem amúgy miért szégyellik, vagy tartják titokban sokan. semmi értelme. és elég gyerekes hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!