Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÁÁ nagyon izgulok, ma találkozom egy sráccal akit kb 2 hete ismertem meg msn-en, hogyan tudnám oldani a feszültségem? (lent folyt. Köv. )
Elvileg este 8 körül fogunk találkozni és elmegyünk egy szórakozóhelyre, de nagyon félek:S egyrészt azért mert én nem vagyok az a nagy buliba járó ember csak ritkán megyek, és félek attól is h tetszeni fogok-e neki élőben, mondjuk a képeim alapján amit küldtem neki nagyon tetszett. Már hányingerem is van:DDD ez normális?:D Valami tipp, tanács? HELP MEE
L/15 a sráác meg 18éves
Azért mert iszol vmennyi mennyiségű alkoholt, nem kötelező lerészegedni, és am is 1 részeg lánynál nincs undorítóbb.és sztem elég kínos lenne ha mondjuk berosszulnál és neki kéne fognia a hajad,hogy hányjál..
igyál.. de TUDD HOGY HOL A HATÁR!!
főleg h lehet hogy csak meg*gni akar..és kihasználhatja az alkalmat, ha részeg vagy..:S
de am ne izgulj.. jó lesz az, öltözz fel csinosan, smink haj..és am is élőbe a legtöbb ember szebb mint képeken..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!