Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » ÁÁ nagyon izgulok, ma találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ÁÁ nagyon izgulok, ma találkozom egy sráccal akit kb 2 hete ismertem meg msn-en, hogyan tudnám oldani a feszültségem? (lent folyt. Köv. )

Figyelt kérdés

Elvileg este 8 körül fogunk találkozni és elmegyünk egy szórakozóhelyre, de nagyon félek:S egyrészt azért mert én nem vagyok az a nagy buliba járó ember csak ritkán megyek, és félek attól is h tetszeni fogok-e neki élőben, mondjuk a képeim alapján amit küldtem neki nagyon tetszett. Már hányingerem is van:DDD ez normális?:D Valami tipp, tanács? HELP MEE

L/15 a sráác meg 18éves

2011. febr. 5. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt elmondhattad volna neki, hogy nem vagy nagy bulizós és találkozzatok máshol, vagy sétáljatok inkább, vagy valami. Csak azért írom, mert én sem vagyok egy bulizós típus és ha szórakozóhelyre mennénk rögtön az első randin, akkor valószínűleg nem tudnám magamat adni, mert még jobban feszélyezve érezném magam. Ha még tudsz változtatni a programon, akkor szerintem ezt módosíthatnátok és mondj neki egy olyan helyet, ahol a leghamarabb fel tudnál oldódni. Nem muszáj rögtön belemenni abba, amit ő ajánl, inkább olyat választani, ami mindkettőtöknek jó.
2011. febr. 5. 10:48
 2/4 A kérdező kommentje:
100%ig igazad van, de az a gáz h messze lakik tőlem és csak így tudjuk még megoldani...nekem sem tetszik h már első alkalommal együtt részegedünk le:S
2011. febr. 5. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól még, mert buliba mentek, nem kötelező lerészegedni.
2011. febr. 5. 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért mert iszol vmennyi mennyiségű alkoholt, nem kötelező lerészegedni, és am is 1 részeg lánynál nincs undorítóbb.és sztem elég kínos lenne ha mondjuk berosszulnál és neki kéne fognia a hajad,hogy hányjál..

igyál.. de TUDD HOGY HOL A HATÁR!!

főleg h lehet hogy csak meg*gni akar..és kihasználhatja az alkalmat, ha részeg vagy..:S

de am ne izgulj.. jó lesz az, öltözz fel csinosan, smink haj..és am is élőbe a legtöbb ember szebb mint képeken..;)

2011. febr. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!