Ciki, ha már lassan 18 éves leszek, és még szűz vagyok? Emellett egy komoly kapcsolatom sem volt, csak pár hetesek. Velem van a baj?
Nem feltétlenül.
Idő kell ahhoz, hogy tudd mit keresel egy kapcsolatban, és ehhez megfelelően előszűrd a potenciális párokat.. A körülmények is tehetnek róla, valamint te is; ezt sem lehet kizárni.
És ha 18 éves vagy? Nem kell rajta görcsölni, és mítoszt építeni köré.. pl.: hogy én az igazinak tartogatom, etc. Ez nem működik, ha lesz egy olyan kapcsolatod, amit te és a párod is élveztek, szerintem hamar elmúlik ez az állapot. :)
Cikiség meg a ki nem xarja le kategória. :D
Szia!
Olvastam a kérdésed, amit nemrég írtál ki. Én fiú vagyok és én is szűz, de elég cikinek tartom, még idősebb is vagyok nálad kicsit. Arra gondoltam talán ismerkedhetnénk ha lenne kedved, és ha megkedveljük egymást, akár el is veszthetnénk egymással. Benne lennél valami ilyesmiben? Amúgy merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!