21 éves leszek de még szűz vagyok. Mit tegyek? (fiú vagyok)

ha nem jársz diszkóba akkor járj! még a legnagyobb otthonülős fapi*nák is elmennek néha. azt meg kétlem, hogy egy 21 éves szűz srácot ott fognak bedrogozni...
életszemlélet váltás kell neked.

Hello Spiler!
Agodalomra semmi ok fő a nyugalom nem leszel életed végig szűz. Hidd el nagyon sokan vannak ilyen helyzetbe mint te. Ilyenkora fő probléma az hogy a sok kudarc utána csökken az önbizalom erre a legjobb orvosság buli a haverokkal egy olyan szórakozó helyen ahol sok csaj van iszol egy két sört a lényeg hogy kicsit oldódj (ne rúgj be!) majd ha ez meg van néz ki egy csajt de ne a legszebbet vmi kis csúnyácskát aki ribancosan van öltözve és kezdj el nyomulni rá ha nem adja magát hagyd ott keres másikat ez a nagy számok törvényén alapszik. és ha megjön az önbizalmad egy két csunyácska csaj után akkor már nem lesz gond egy szép lányhoz odamenni:)

:D
jaj, hát én is csunya lányokkal kezdtem a dolgot, de még igy fél év után sem küzdöttem fel magam a szép lányokig.
már legalább ott tartok, hogy nem dagi :D
pedig volt egy tök szép vékony barátnöm 1 évig, amikor még nem csajoztam, plussz gimiben szerelmes volt belém egy nagyon népszerü lány (szép, okos), de nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.

gyerek, vizsgáld meg a következőket magadon:
1, jellemtelen, szürke, esetleg ócska ruháid vannak, amik feltehetöen nagyobbak a szükségesnél és lógnak?
2, a séród is feltünöen ocsmány?
am küldök privit neked a megváltással kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!