Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik olyan, hogy valaki 21...

Létezik olyan, hogy valaki 21 éves koráig szűz volt, majd egy prostival elvesztette ezek után mégis nagy nőcsábász lett?

Figyelt kérdés
Sajnos barátnőre alkalmatlan vagyok. (Ha valakit érdekel leírom miért, de lehet kicsit hosszú lesz)

#söröspite #makarónoskefe
2012. máj. 22. 21:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Elmondom te egy totális idióta vagy.

Neked rendes lány????

Te nem nem érdemesz meg egy rendes lányt se!

Te csak egy olyan lányt érdemelsz, amilyen te vagy, illetve te akarsz lenni!

Pontosabban: hozzád egy olyan lány illik, aki tini, és ki akar próbálni egy csomó pasit (= azaz tapasztalatot szerezni, egy csomó egyéjszakás kalandban).

Ha jól tudom ilyen csücsörítős lányok vannak bőven. Éld ki magad, és aztán válassz egy ilyet kiélőset, mint amilyen te leszel.

A rendes lányokat hagyd meg a rendes fiúknak.

2012. máj. 23. 14:02
 22/29 anonim ***** válasza:
Szigorúan a kérdésre válaszolva igen, van ilyen srác.
2012. máj. 23. 14:19
 23/29 CMD válasza:

"Ez a tégy rendet magadban ezt, hogy gondoltad, nem tudom átírni a velem fejlődött tulajdonságokat."

Át lehet, max te nem tudod. Jelen állapotban. Ehhez komoly önvizsgálat és önismeret kell. Aztán ha legyőzted az egódat (mert most ő téged nagyon komolyan behatárol), akkor már te irányítasz, így olyan lehetsz amilyen akarsz.

Ha mindez nem megy egyedül (nagyon soknak nem megy), akkor olvass önfejlesztő könyveket.

De először ne ilyen "hogyan csajozzunk", "hogyan kezdeményezzünk", meg hasonló stílusokat. Ha erre a szar gondolkodásmódra építkezel, akkor csak még nagyobb lesz a csőd.

Először magaddal legyél rendben, és tényleg, legfőképp az egó legyen a kulcsszó az irományokat tekintve.

2012. máj. 23. 14:41
 24/29 A kérdező kommentje:

14:02 talán kicsit hevesebben reagáltál mint kellet volna, leírtam, hogy rendes lányt NEM akarok a kérdésben említett okok miatt, vagyis leírtad azt amit én akartam kifejezni.

CMD: értem majd megpróbálom, az ilyen "hogy csajozzunk" meg a többi baromságban nem hiszek, ismerem a szabályt mindig adjuk önmagunkat mert a betanult szövegek hamar csődöt mondanak. Bár hallatom egy gyerekről aki olyan port rendelt (mint valami tömegnövelő) amitől oda megy a csajokhoz, emlékszem aznap egész nap ezen röhögtem.

2012. máj. 23. 15:56
 25/29 CMD válasza:

"ismerem a szabályt mindig adjuk önmagunkat"

Azt hiszed ez a jó szabály? Nem, ez a legrosszabb szabály, amit csak hallhatsz.

Hiszen mi van, ha te magad adod? 21 éves korodig nem magad adtad? Szerintem de. És szűz vagy. Ezért a legjobb tanács, hogy ne add magad. Változtass amit kell, aztán ha a részeddé vált, utána persze adhatod.

Persze, dumákat nem kell betanulni, mert nem biztos, hogy egyezik a személyiségeddel. Ezeket magadtól magadnak kell kitalálnod.

Viszont olyan gondolkodásmódot, hogy hogyan gondolkozz úgy, hogy fel tudj szedni nőket, ilyeneket lehet tanulni könyvből. Pontosan nem is kell megtanulni, mert inkább csak rávilágít a dolgokra, és rájössz, hogy ez benned is megvan, és nem nehéz.

2012. máj. 23. 18:32
 26/29 A kérdező kommentje:
Hát nemhiszem, hogy azért lennék szüz mert magamat adtam, soha életemben nem próbálkoztam egy lánynál sem, nem hinném, hogy szégyenlősség, egyszerűen már az is nehezen megy, hogy elképzeljek pozitív végletet miután odamentem, de amikor meglátok egy jó nőt akkor rögtön milliónyi variáció megy át a fejemben (mikor hagy el egy jobbért, mért tetszenék neki pont én), nem azért nem mentem oda mert "jajj mi lesz ha elutasít" (az engem rohadtul nem izgat), hanem egyszerűen csak bebeszéltem magamnak, hogy minek pazaroljam az időm ha egyszer tudom a végeredményt. Meg hát egész életem során egyetlen egy olyan lány volt aki IGAZÁN tetszett, sajnos az egyik legnagyobb átok, hogy nem mentem oda hozzá (az akkor körülmények nem engedték) és mellette a legnagyobb áldás.
2012. máj. 23. 21:49
 27/29 anonim válasza:

és tényleg nincs olyan, aki tetszik? ez nem jó, hogy végiggondoltad és tudod a végét. nem ismered a másikat, honnan tudhatnád, hogy elhagyna és ha el is hagyna..ilyen az élet, próbálkozni kell. és az a tény, hogy szűz vagy szerintem semmi gondot nem jelent. vagy ha mondjuk 5mp alatt elmész..én is találkoztam már ilyennel és nem ez volt a lényeg, mert ha megszeretsz valakit, akkor nem ez lesz a fontos. szerintem próbálj meg ismerkedni.

na ez elég zavaros lett, de túl sok minden volt a fejemben , így olvasva a dolgokat.

2012. máj. 25. 23:32
 28/29 anonim ***** válasza:
Elképzelhető,hogy az lesz. Ha van olyan ember, aki mindent megtesz azért hogy külsőségekben rendben legyen maximálisan, az én vagyok. De belül, mentálisan egy rideg, távolságtató, zárkózott egyén vagyok. Mert nincs szexuális tapasztalatom. Egyébként a külsőmmel elégedett vagyok, de mégsincs önbizalmam, szex tapasztalatlanság miatt. Esetemben sokat dobna rajtam ,ha mennék próbát tenni magammal. És úgy gondolom, lehet ,hogy ezután jobban gördülnének az események is.
2012. aug. 18. 00:16
 29/29 anonim válasza:
Én 28 éves szűz lány vagyok,és még mindig nem vagyok ferfi csábász
2021. jan. 12. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!