23 évesen még szűz lány. Vélemények?
Figyelt kérdés
Jöhetnek a komolytalan válaszok is, azokra úgy sem figyelek.2012. máj. 22. 17:42
1/33 anonim válasza:
egy normális lány , ha nem vagy szerelmes valakiben csak ugy ne add oda valakinek
2/33 anonim válasza:
Ha zavar akkor dugasd meg magad valakivel. Nem lehet valami nagy kunszt.
Ha nem zavar akkor meg ne foglalkozz mások véleményével.
Keress egy konzervatívabb pasit, és őt nem fogja érdekelni.
3/33 pontazvagyok2 válasza:
Hogy lehetsz még ennyi évesen szűz ? nem volt eddig még normális kapcsolatod vagy csak nem álltál még készen eddig a dologra ? De amúgy ezzel semmi baj nincsen szerintem sok 18év feletti lány megszokta kérdezni párszor hogy ez szerintetek ciki vagy gáz hogy még szűz vagyok sztem nem! :DD 15/F
4/33 anonim válasza:
Hát szerintem én is eljutok odáig......
de nagyon nem szeretnék.
5/33 anonim válasza:
Szvsz, az ilyen lány vagy könyvmoly, vagy valami zsírgombóc. De, ha mentális problémák miatt, vagy egy nagy trauma miatt, (egy férfi meg akarta erőszakolni, ilyenek) azokat teljesen megértem.
6/33 anonim válasza:
Nem volt szerencséje eddig. majd talál valakit, hova siettetni?
7/33 A kérdező kommentje:
No para srácok/lányok, csak kíváncsi vagyok a véleményekre. :)
2012. máj. 22. 17:54
8/33 anonim válasza:
Örülnék ha csak 1 ilyet nőt találnék és pont és tetszenék neki, bár a többségen ilyen korára már átmentek vagy 10en, szóval nagyon kicsi erre az esély.
23F
9/33 A kérdező kommentje:
Rajtam is át akartak már páran menni. (köztük egy jó pár éve párkapcsolatban élő férfi is.... mondjuk nyíltan megmondta, hogy csak azt akarja) de hát nem vagyok én hülye... :):):)
2012. máj. 22. 18:03
10/33 A kérdező kommentje:
Nem kicsi erre az esély, ott vagyunk mindenhol, csak mélyen hallgatunk a dologról... :o)
2012. máj. 22. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!