23 évesen még szűz lány. Vélemények?
Barátomnak is egy olyan csaj az exe, aki még szűz volt, mikor ők összejöttek. Talán nálad picit fiatalabb volt, ahogy számolgattam, de 20-21 körül.
Ismerve azt a csajt... én ezen nem lepődök meg. Nem azért mert csúnya, hanem mert egész egyszerűen nem normális. Úgy szó szerint őrült és idióta. Nála ez volt az ok. A többi srácnak volt annyi esze, hogy elkerülje, az én palim szerencsére későn kapcsol, ha idióták kerülgetik...
(ez most valahol kemény önalázás.. :D)
21L
Még tapasztalatlan koromban nagyon örültem volna, de most, 25 évesen nem kéne. Mert még a legaranyosabb csajból is előtör a "Milyen lehet mással" baromság, ez nem hiányzik. Itt is mennyi ilyen kérdés van, hogy így szereti, úgy meghalna a paliért, de akkor se tudja kiverni a fejéből a gondolatot, hogy milyen lehet mással.
Önmagában nincs semmi bajom, hogy szűz, sőt örülnék is, de ez a dolog miatt biztos hagynám a fenébe.
én azért kíváncsi lennék hogy nézel ki, de képet úgy se raksz fel
de ha pontozni kellene magadat 1-től 10ig mennyit adnál magadnak?
Én is válaszolhatok?
6,5-et. :)
nem baj, sőt! ne add oda bárkinek!
kapcsolatban nem ez számít, hanem h szeretitek-e egymást vagy nem!
amúgy nem rossz érzés, mármint úgy h már szeretted volna kipróbálni? vagy nem is szeretted volna még?
18:05
Ha olyan sok, akkor miért csak rib*ncokkal futok én állandóan össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!