Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 évesen még szűz lány....

23 évesen még szűz lány. Vélemények?

Figyelt kérdés
Jöhetnek a komolytalan válaszok is, azokra úgy sem figyelek.
2012. máj. 22. 17:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Barátomnak is egy olyan csaj az exe, aki még szűz volt, mikor ők összejöttek. Talán nálad picit fiatalabb volt, ahogy számolgattam, de 20-21 körül.

Ismerve azt a csajt... én ezen nem lepődök meg. Nem azért mert csúnya, hanem mert egész egyszerűen nem normális. Úgy szó szerint őrült és idióta. Nála ez volt az ok. A többi srácnak volt annyi esze, hogy elkerülje, az én palim szerencsére későn kapcsol, ha idióták kerülgetik...

(ez most valahol kemény önalázás.. :D)

21L

2012. máj. 22. 18:07
 12/33 anonim ***** válasza:
28%

Még tapasztalatlan koromban nagyon örültem volna, de most, 25 évesen nem kéne. Mert még a legaranyosabb csajból is előtör a "Milyen lehet mással" baromság, ez nem hiányzik. Itt is mennyi ilyen kérdés van, hogy így szereti, úgy meghalna a paliért, de akkor se tudja kiverni a fejéből a gondolatot, hogy milyen lehet mással.

Önmagában nincs semmi bajom, hogy szűz, sőt örülnék is, de ez a dolog miatt biztos hagynám a fenébe.

2012. máj. 22. 18:09
 13/33 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz.az sem igaz hogy aki ennyi idősen szűz az vagy ronda vagy könyvekkel házasodik.egyszerűen ilyen a felfogása és az értékrendje.attól még lehet ugyanolyan belevaló,jó fej,bolond(jó értelemben) mint bárki más.és nagyon sokan örülnének egy ilyen lánynak,köztük én is.aki meg itt löki a nagy dumákat az hátrálna meg először ha oda kerülne a sor:)
2012. máj. 22. 18:25
 14/33 anonim ***** válasza:

én azért kíváncsi lennék hogy nézel ki, de képet úgy se raksz fel

de ha pontozni kellene magadat 1-től 10ig mennyit adnál magadnak?

2012. máj. 22. 18:26
 15/33 anonim ***** válasza:

Én is válaszolhatok?

6,5-et. :)

2012. máj. 22. 18:31
 16/33 A kérdező kommentje:
Dehogy. Eszemben sincs magam pontozni. :)
2012. máj. 22. 18:34
 17/33 anonim ***** válasza:
89%
Rajtam is elég sok pasi átment volna már, de 2-3 hónapnál hosszabb kapcsolatom még nem volt (gyorsan ráuntam mindenkire), és egyikkel sem éreztem úgy, hogy ennyi idő után szívesen lefeküdnék velük, egy éjszakás kalandokba meg nem mentem bele... max petting volt. Szóval én megértelek! ;) 22/L
2012. máj. 22. 19:07
 18/33 anonim ***** válasza:
77%

nem baj, sőt! ne add oda bárkinek!

kapcsolatban nem ez számít, hanem h szeretitek-e egymást vagy nem!

amúgy nem rossz érzés, mármint úgy h már szeretted volna kipróbálni? vagy nem is szeretted volna még?

2012. máj. 22. 20:29
 19/33 anonim ***** válasza:

18:05

Ha olyan sok, akkor miért csak rib*ncokkal futok én állandóan össze?

2012. máj. 23. 10:35
 20/33 anonim ***** válasza:
Utolsó,dettó.(én is csak azokkal)
2012. máj. 23. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!