Ugye nem gáz, ha valaki 14 évesen már nem szűz?
Figyelt kérdés
Nagyon sok haverom azzal piszkál hogy mennyire szánalmas vagyok hogy 14 évesen szűz vagyok. Én ezt nem érzem gáznak, sőt büszke vagyok rá hogy nem fekszek le az egész várossal. Vagy ez manapság már gáz?:O
14L
2012. máj. 21. 23:19
1/21 anonim válasza:
szerintem elég gáz, ha valaki 14 évesen már nem szűz........
2/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, és jobban tennéd ha nem ilyen taplókkal haverkodnál.
Gondolom van köztük idősebb pasi is...
3/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, hogy szűz vagy még. Bőven ráér még elvesztened.
4/21 anonim válasza:
nyugi ők is szüzek, csak a szájuk nagy, amúgy meg kit érdekel....
5/21 anonim válasza:
Szerintem nem gáz az a gáz hogy manapság az menő ha valaki ( csak lányról van szó mert a fiúknál ez más) 14 évesen nem szűz.
19/L
6/21 anonim válasza:
14 évesen szűznek lenni nem gáz.
7/21 anonim válasza:
Most szűz vagy vagy sem? Ha igen, az becsülendő, ha nem, akkor az a gáz.
8/21 anonim válasza:
Az lenne a gáz, ha már nem lennél szűz. Nem kell elsietni semmit hidd el. Csak az a baj, hogy nem képesek megérteni ezt a mai tizenévesek, mert ma már ez a trendi, hogy széttossza őket az egész város. Hát váljék egészségükre, aztán csodálkoznak majd, hogy kapják a sok nemi fertőzést.
10/21 anonim válasza:
nyugi én 14 éves autókat tologattam a haverokkal.mégis ittvagyok!!!a nagy dolgon túl,már sok éve.füled mellett el a sok maszlagot.amúgy nagyon jól vagyok,ennek ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!