19/L - már volt több barátom is de még szűz vagyok. Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 14:43
1/18 anonim válasza:
nem, nem ciki. nem vagy könnyűvérű, és ez jó! jövőbeli barátod még örülni is fog neki;)
2/18 anonim válasza:
Nem az.Én pl 19évesen voltam először fiúval.
20l
3/18 anonim válasza:
Legalább nem vagy egy kis rib@nc, aki a buliban 5 srácot leszop a mosdóban.
4/18 anonim válasza:
Én nagyon örülnék egy szűz lánynak, úgyhogy semmi baj nincs.
5/18 anonim válasza:
én 19 voltam az első pettingemnél és 20 az első aktusomnál. mind a kettő két különböző fiúval volt, mert az elsővel nem akartam lefeküdni. a másikkal még most is együtt vagyunk.
20 éves vagyok, és nem gáz, ha több fiú után is még mindig szűz vagy. majd azzal fekszel le, akivel tényleg akarod.
6/18 anonim válasza:
szerintem sokkal jobb azzal elveszteni akit szeretsz mint akit csak azért találtál h elveszítsd. :)
7/18 anonim válasza:
Nem! jó is h nem történt meg mindegyikkel külön-külön!
8/18 anonim válasza:
Szerintem inkább légy büszke magadra!! Kevés az ilyen lány.. manapság..
9/18 anonim válasza:
nem, de a kérdésed arra enged következtetni, hogy meg akarsz felelni a társadalmi elvárásoknak és nagyban kihat az életedre.
Nőj fel!
10/18 A kérdező kommentje:
nem szeretnék megfelelni csak hallottam pár embertöl, hogy ez ciki (de amugy szerintem sem az)..
2012. máj. 20. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!