Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik olyan, hogy valaki 21...

Létezik olyan, hogy valaki 21 éves koráig szűz volt, majd egy prostival elvesztette ezek után mégis nagy nőcsábász lett?

Figyelt kérdés
Sajnos barátnőre alkalmatlan vagyok. (Ha valakit érdekel leírom miért, de lehet kicsit hosszú lesz)

#söröspite #makarónoskefe
2012. máj. 22. 21:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Az utóbbi kb egy évet leszámítva az emberek kb csak a rossz dolgokat látták bennem és ezt úgy mutatták ki mintha a teremtés legnagyobb bűne lett volna, így az önbizalmam sincs éppen a toppon.
2012. máj. 22. 22:28
 12/29 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi gond,csak a szokásos: túl sokat agyalsz.Talán azért mert nagyon ráérsz elmerülni a gondolataidban. Kezdj el sportolni,dolgozni és ismerkedni.Próbálj ki új dolgokat,környezetváltozás stb...
2012. máj. 22. 22:29
 13/29 anonim ***** válasza:
50%
tl;dr
2012. máj. 22. 22:31
 14/29 anonim ***** válasza:
Bizonyos dolgokban hasonlítunk, nekem is kimaradt eddig sok dolog az életemből. Kezdj el személyiségfejlesztő könyveket olvasni, sokat fognak segíteni:)
2012. máj. 22. 22:34
 15/29 CMD válasza:

A te legnagyobb bajod saját magad. Utálod magad, de az egód megmagyarázza neked, hogy a világgal van a baj, nem veled. Először magadban kell rendet raknod, aztán utána tudsz úgy fordulni az emberek felé, hogy kedveljenek.

Ha meg elmész prostihoz, ugyanúgy szűz maradsz. Ugyanúgy nem fogsz tudni lányokkal beszélni, sőt még jobban le fogod nézni őket.

/"A büdös kurv@k, másnak megy, én meg csak fizetve juthatok puncihoz."/

2012. máj. 22. 22:44
 16/29 anonim válasza:

Keress fel egy szakembert, ő segít rendet tenni a fejedben.

Komolyan.

2012. máj. 22. 23:27
 17/29 A kérdező kommentje:

CMD ebben a "magamat utálom, de a világra vetítem"-ben van valami, tény, hogy én is hajlamos vagyok embereket lenézni mert van pár hibájuk, persze nem olyan mértékebn ahogy engem, de ez mind1.

Ez a tégy rendet magadban ezt, hogy gondoltad, nem tudom átírni a velem fejlődött tulajdonságokat.

alaki írta, hogy sportoljak, dolgozzak: elvileg fogok járni ilyen amatőr kenuzásnak abból meglátom mi lesz, munkát most nem tudok vállalni mert megy egy saját project amit szeretnék befejezni és munka mellet biztos nem lenne kedvem rá.

Szakemberben még gondolkodtam, de valahogy sértené az "egómat", hogy egyedül nem tudtam megoldani a problémáim.

2012. máj. 22. 23:42
 18/29 A kérdező kommentje:

A szűz tudtommal az első szexuális aktus elötti állapot, függetlenül attól, hogy milyen módon "juttottál el a kncshez" by Family Guy.

Meghát szeretném, hogy ha nem lenne legalább olyan gebasz, hogy hamar elmentem, tudom, hogyha szeret megérti, de sajnos a mai világból 10ből 8 lány nem ilyen és legalább ezt a megaláztatást szeretném kihagyni az életemből

2012. máj. 22. 23:45
 19/29 A kérdező kommentje:
kieg: a partyk*ra valószínű szintén kiröhögne ha kb 5mp alatt vége is lenne
2012. máj. 22. 23:48
 20/29 anonim ***** válasza:
Szakemberen ne gondolkodj, nyugodtan menj csak el. Sefítséget kérni tudni kell, ha az embernek szüksége van rá. "Egyedül megoldani nem sikerült " - nézd, ez olyan, mintha rossz lenne a garatmandulád és te magad próbálnád kiszedni, de nem sikerül. Szóval ne félj segítséget kérni!
2012. máj. 23. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!