Létezik olyan, hogy valaki 21 éves koráig szűz volt, majd egy prostival elvesztette ezek után mégis nagy nőcsábász lett?
A te legnagyobb bajod saját magad. Utálod magad, de az egód megmagyarázza neked, hogy a világgal van a baj, nem veled. Először magadban kell rendet raknod, aztán utána tudsz úgy fordulni az emberek felé, hogy kedveljenek.
Ha meg elmész prostihoz, ugyanúgy szűz maradsz. Ugyanúgy nem fogsz tudni lányokkal beszélni, sőt még jobban le fogod nézni őket.
/"A büdös kurv@k, másnak megy, én meg csak fizetve juthatok puncihoz."/
Keress fel egy szakembert, ő segít rendet tenni a fejedben.
Komolyan.
CMD ebben a "magamat utálom, de a világra vetítem"-ben van valami, tény, hogy én is hajlamos vagyok embereket lenézni mert van pár hibájuk, persze nem olyan mértékebn ahogy engem, de ez mind1.
Ez a tégy rendet magadban ezt, hogy gondoltad, nem tudom átírni a velem fejlődött tulajdonságokat.
alaki írta, hogy sportoljak, dolgozzak: elvileg fogok járni ilyen amatőr kenuzásnak abból meglátom mi lesz, munkát most nem tudok vállalni mert megy egy saját project amit szeretnék befejezni és munka mellet biztos nem lenne kedvem rá.
Szakemberben még gondolkodtam, de valahogy sértené az "egómat", hogy egyedül nem tudtam megoldani a problémáim.
A szűz tudtommal az első szexuális aktus elötti állapot, függetlenül attól, hogy milyen módon "juttottál el a kncshez" by Family Guy.
Meghát szeretném, hogy ha nem lenne legalább olyan gebasz, hogy hamar elmentem, tudom, hogyha szeret megérti, de sajnos a mai világból 10ből 8 lány nem ilyen és legalább ezt a megaláztatást szeretném kihagyni az életemből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!