Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Majdnem lefeküdtem a barátomma...

Majdnem lefeküdtem a barátommal, de elég nagy neki és nem fért be.1 ujjal próbált ujjazni de még az is fájt.2 próbálkozás ellenére sem tágultam. Mi van ha soha nem veszítem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 17:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan nincs, hogy túl nagy neki, ott még egy csecsemő is kifér, inkább nem voltál kellőképpen felizgatva, ellazulva."

Erre Te:

"Hú, micsoda humor"

Ez nem humor, csak te fogod fel annak. Ennél normálisabban el sem lehetne mondani. Ott egyszer tényleg egy csecsemő fog kijönni. Szerinted nem megy be egy farok? És tényleg annyi volt a probléma, hogy nem voltál felkészítve, felizgatva, ellazulva. De lehet, hogy agyilag sem állsz készen, nem vagy hozzá eléggé érett, ezért görcsölsz. Ha ebben a normális válaszban is humort vélsz felfedezni, akkor tényleg gyerek vagy még...

2012. máj. 9. 13:43
 12/22 tokacsikix válasza:
Azt hiszem nem irtad hogy sikos lettél volna.Na szóval ha esetleg a sikossággal is gond volt akkor egyértelmű hogy sikositó is kell.Azt megkérdezhetném hogy te é a párod mennyi idős?Mondjuk ha a tiedet nem akaro leirni az sem gond.
2012. máj. 9. 16:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Síkosító??? Tizenéves lánynak síkosító? Akkor tényleg nem volt rá felkészülve. Ha a pasi jól beindít egy fiatal kis csajt szerintem oda az már nem kell...
2012. máj. 9. 16:50
 14/22 tokacsikix válasza:
Elvileg nem.De honnan tudod hogy előkészitették-e rendesen.a fiuról még mindig nem tudjuk mennyi idős igy azt sem hogy tapasztalt-e.És tisztelet a kivételnek de őszintén szólva szerintem a mai fiatal pasik szerintem nem értenk semmihez..
2012. máj. 9. 21:42
 15/22 anonim ***** válasza:
erről beszélek. Ha nincs rendesen előkészítve, akkor fájni fog, főleg az első és ezen a síkosító sem igen segít...
2012. máj. 9. 21:49
 16/22 tokacsikix válasza:
Az a baj hogy fiatalok mint irtam a véleményemet is.Meg nem is kellene görcsölni rajta.Majd jön spontán az érzés hogy most kell és kész.Az első szerintem a legtöbb embernek nem tökéletes.
2012. máj. 9. 22:07
 17/22 anonim ***** válasza:

Ellazulással, kellő előjátékkal, szeretgetéssel simán fog menni. Nyugodtan használjatok síkosítót, ha probléma van, nem szégyen az. 17 éves vagyok, és hiába gyűröm a lepedőt a nagy izgalomtól, sosem vagyok elég nedves. Amikor még szűz voltam a tampon se fért be, ujjazni is csak félig bedugott ujjal tudott, mert annyira szűk voltam. Páromnak igen vastag a szerszáma, amikor neki adtam a szüzességem, akkor fájt is, vérzett is, de ez csak pillanatokig tartott. Utána átvette a helyét egy sokkal kellemesebb érzés és nagyon jót szeretkeztünk.

Ha próbálkoztok többször és még mindig nem sikerül, akkor el is lehet menni nőgyógyászhoz, ő segít neked ebben. :)

2012. máj. 10. 09:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Ezeket a 17 éves lányokat mennyire hülyére lehet venni! Annyira béna a szűz barátjuk, hogy fel sem tudja izgatni őket, erre beadják azt a dumát, hogy az övék túl nagy.
2012. máj. 10. 10:27
 19/22 A kérdező kommentje:

A "hú, micsoda humor" egy másik válasz reakciója, de azt törölték.

18 éves a barátom :-)

2012. máj. 10. 15:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor nem írtam semmit...
2012. máj. 10. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!