Hanyadik próbálkozás után sikerült?
Sziasztok!
A barátom és én is szüzek vagyunk.(23 évesek vagyunk)Háromszor próbálkoztunk már a behatolással(vele nincsen semmi baj,neki menne),de valamiért még nem sikerült.Ugyan mindig tovább jutunk egy picit és legutóbb már idétlenül hangozhat,de 2-3cmre be tudott hatolni,de tovább nem ment.Egyébként nagyon figyelmes nem erőlteti,csak engem kezd zavarni,hogy még nem sikerült.
Szerintetek mit kellene tennem/nünk?
Nekünk elsőre. Csak én voltam szűz. De hogyérted, hogy nem ment? Fájt és azért nem ment tovább? Mert ha igen,akkor annyit kilehet bírni,mert ha egyszer már úgymond a helyén van minden,akkor a fájdalmat már nem érzed...
17/L
Annyiraa befeszítesz,h egyáltalán nem megy? Mert tényleg csak egyszer kell ezen átlendülni és nem lesz gond:) Csak lazíts. Meg ha lassan csinálja,iggaz,h fáj,de tényleg nem olyan vészes:) Sok sikert
17/L
Vagy nem vagy elég nedves (ajánlott a síkosító) vagy nem tágított ki előtte kellőképpen (sok sok ujjazás kell előtte)
és persze lazíts!
nekünk elsőre ment!
Szia, nekünk harmadik próbálkozásra sikerült. Előtte volt egy nagyon romantikus közös pancsizás, nagyon beindultunk, és én voltam alul popsim alatt párna a lábammal pedig átöleltem a párom derekát. Egyáltalán nem fájt:) Előtte nekünk is kb. 2-3 cm-ig ment be, de kipróbáltuk a párnát egyből sikerült. Sok sikert
L/17
Probálj elazulni, és használjatok sikositot hátaha úgy megy.
Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!