Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi próbálkozás után...

Mennyi próbálkozás után sikerült teherbe esned?

Figyelt kérdés

Írd meg légyszíves, mennyi idős voltál akkor!

Kíváncsi vagyok, hogy statisztikailag 33 évesen mennyi esélyem van rá, hogy elsőre összejön.

2011. aug. 9. 11:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Első babánál 31 éves voltam,hatodik hónapban sikerült,második babámnál 33,ő első hónapban érkezett!
2011. aug. 9. 11:53
 2/20 anonim ***** válasza:
29 múltam, 8 év fogamzásgátló után ez lesz a 4. hónapunk, eddig semmi sajnos :(
2011. aug. 9. 11:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Első babánál 24 éves voltam 6. hónapban sikerült, második babánál 26 éves és első hónapban összejött!
 4/20 anonim ***** válasza:

Első babával 23 voltam a második honapban sikerült

Most a második babával 25 vagyok, első honapban össze jőtt.

Sok sikert neked

5/20 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFFért, de annyira sajnálom, amikor felnőtt embereknek, akik tényleg vágynak a babára alig akar összejönni, csak több hónap után, a felelőtlen tiniknek meg első alkalomkor összejön...

Tényleg bocs, de ezt muszáj volt megosztanom...

2011. aug. 9. 11:59
 6/20 anonim ***** válasza:
22 éves voltam, letettem a gyógyszert és rögtön teherbe is estem. november közepén úgy gondoltam hogy én már másnap nem veszem be a gyógyszert és decemberben már az orvos is megállapította a terhességet.
2011. aug. 9. 12:01
 7/20 anonim ***** válasza:

30 voltam mikr el kezdtük. Most 33 vagyok és kereken 3 évre sikerült. Két sikertelen lombik után, spontáan.

Sok sikert neked is!

(Én ittam a Szabó Gyuribácsi féle babaváró teákat és így sikerült. Csak ajánlani tudom! Azóta rengetegen hívtak mert sajna nagyon sok a meddő pár. Remélem másnak is be jön rajtam kívül!)

2011. aug. 9. 12:06
 8/20 anonim ***** válasza:
26 évesen 9 hónap után sikerült.
2011. aug. 9. 12:29
 9/20 anonim ***** válasza:
22 évesen az 1. hónapban sikerült 7 év fogamzásgátló után ( ez a baba ement ), majd a vetélés után a 3. hónapban jött össze újra.
2011. aug. 9. 13:17
 10/20 anonim ***** válasza:
25 voltam. kb. 20 éves koromtól fogigátló. 2 hónapot vigyáztunk, utána összejött szinte rögtön valamikor az utána lévő 2 hónapban.
2011. aug. 9. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!