Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány hónap próbálkozás után...

Hány hónap próbálkozás után sikerült teherbe esnetek úgy hogy figyeltétek a peteérést?

Figyelt kérdés
Mi 3 hónapja próbálkozunk sikertelenül, ez lesz a negyedik. Már kezdek aggódni.
2011. jan. 21. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
2 évig:((( Bele is untunk a várakozásba, jöhet a beültetés!
2011. jan. 21. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Második hónapban!
2011. jan. 21. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
8 hónapig.
2011. jan. 21. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Második.
2011. jan. 21. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Elsőbe,mind a 3-mal,egy nem maradt meg,sajnos...
2011. jan. 21. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
1 hónap volt. Most 2. hónapja próbálkozunk a kistesóval.
2011. jan. 21. 17:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek már aggódnom kellene vagy ráérek még? Menjek dokihoz? Tudom, hogy egy évet szoktak mondani de szerintem ez csak akkor reális ha nem vagy tisztában a ciklusoddal. Tudatosan össze kellene jönnie néhány hónap alatt ha minden rendben van. Nem?
2011. jan. 21. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi ket evig. Aztan novemberben elmentunk orvoshoz, kivizsgalt mindkettonket, nalam a petevezetek-atjarhatosag vizsgalatkor kiderult, hogy a bal oldali el van tomodve. Kiirt egy kisebb operaciora, hogy kideruljon mi a baj. Egy het mulva a jobb oldalon volt peteeresem, terhes is lettem! :-) fiunk 15 honapos. Oktoberben pedig "becsuszott" a masodik baba, julius kozepere varjuk. Elofordulhat, hogy nalad is csak vmi kisebb baki van, ami hamar orvosolhato.
2011. jan. 21. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!