10 hónap sikertelen próbálkozás, nagyon el vagyok keseredve? Ti hogy vagytok? Nem akar összejönni a kistesó?
Ne keseredj el, hiszen egy már van! :) Gratula hozzá!
És ő most mennyi idős?
Nekem az első gyerek 12 ÉV próbálkozás után jött össze, úgyhogy fel a fejjel! :)
Köszönöm. Tudom, nekem már van egy gyermek, de akkor is nagyon rossz. 2 éves elmúlt a kisfiam.
Hú, 12 év, nem lehetett könnyű, ehhez képest az én 10 hónapom semmi.
Bizony, nagyon hosszú volt. 24 évesen kezdtük el, és 36 lettem, mire anya lehettem egyáltalán :(( De legalább megadatott, mindig hálás leszek ezért a sorsnak :) Csak sajnos emiatt egy 2. már "nem fér bele", pedig kettőt szerettem volna még fiatal koromban...
Voltatok már kivizsgáláson amúgy? Petevezető átjárható, stb?
Szia!
Mi most vagyunk az 5. próbálkozós hónapban. Most jutottam el oda hogy nem gondolok rá és nem görcsölök, ha jönni akar úgyis jönni fog. Remélem. Szóval fel a fejjel, tudom nehéz, nekem is az, de muszáj. Vizsgálatok voltak amúgy már? Én magándokihoz akarok menni és remélem elküld mindenféle kivizsgálásra nem kell az 1 évet meg várni, mert nálunk sajnos az is közrejátszik, hogy apuka cukros.
Nálunk másfél éve nem jön a baba!
És nekünk még nincs gyerekünk se! :(
Tudom, nekem könnyebb, mert már van egy gyermekem, aki sok erőt ad, de higgyétek el, nekem is nagyon rossz, és nagyon tud fájni, amikor megjön:(
Az első kisfiunk is 1,5 év után sikerült:( Voltam vizsgálaton, akkor is, és sajnos apánál van egy kis bibi:( De akkor sikerült gyógyszerrel kezelni, de most úgy néz ki nem hatásos a gyógyszer.
Kívánom mindenkinek, hogy mihamarabb megérkezzen a várva várt Gyermek!!
Kedves utolsó!!
Én is így gondolom, hogy lesz még egy babánk, Isten ad még nekünk.
Tőlem is állandóan kérdezik, mikor jön a tesó?? Hány éves a kisfiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!