Szerintetek 6 hónap próbálkozás után még mindig nincs baba az már rossz?
Nekünk elsőre jött, de most már tudom, hogy iszonyat szerencse kellett hozzá, mert ha csak tervezett peteéréskor lettünk volna együtt, akkor nincs baba... mert késett a PÉ.
Nyugi, a fél év még semmi gond, vigyázzatok, hogy két naponta legyetek együtt, ne naponta.
Sok szerencsét!
Nincs semmilyen betegségünk hál istenek.
Remélem, hogy nem kellesz sokáig várni rá :)
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Gratulálok:)
Én annyira félek hogy nem lehet anyuka:(:(:(:
Köszönöm a válaszokat:)
Mi 5 hónap sikertelenség után mentünk kivizsgálásokra. A férjemnél alacsony spermaszámot állapítottak meg, így azonnal meddőségire mentünk. Hál'istennek mert amúgy meg csak feleslegesen vártunk volna a csodára. Azóta van egy meseszép kislányunk és tervezzük a kistesót:)
szerintem (mivel a férfiakat sokkal könnyebb kivizsgálni) a párod menjen el első körben andrológiára, spermavizsgálatra. Ha ott minden rendben, akkor még próbálkozzatok mielőtt meddőségibe mentek. Sajnos makk egészséges pasiknak is lehet gond a kiskatonáival:(
Szia!
Mi most lépünk a 6. hónapba, szóval 100 %-osan tudom mit érzel. Én elmentem magándokihoz, és mondtam neki hogy babát szeretnénk, de még nem jön. Nem mondtam neki meg, hogy a 6. hónapja lesz hogy próbálkozunk. KÉrdezte van-e már 1 éve hogy nem jön, én meg bevallom azt mondtam igen, van. Tudom nem igaz, de ha nem mondom nem állnak szóba az emberrel, nekem a párom cukorbeteg ezért is mondtam rá, hogy küldje el őt is vizsgálatra. Jövőhéten megyünk, remélem minden oké lesz. Drukkolok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!