Van itt olyan kismama/anyuka, akinek több hónapnyi, esetleg évnyi próbálkozás után végre sikerült a baba?
7 ev
aztan csak ugy besikerult
nagyon nehez volt, feltekeny voltam minden kismamara, anyukara
most itt van mellettem es gyonyoru, es mindennel jobban szeretem
megerte a varakozas
Szia!
Az első férjemmel 10 évig próbálkoztunk, jártunk ide-oda orvoshoz, több havi fizetésünk és a házasságunk is ráment a csalódásokra, aztán 1 évvel később megismerkedtem a második férjemmel, másfél év múlva elkezdtünk meddőségi klinikára járni és ott a nőgyógyászati vizsgálaton kiderült, hogy 7 hetes terhes vagyok, miután 3 hónapig nem is menstruáltam, nekem azóta egy csoda a kisfiam, szerintem nem véletlenül...egyébként már 2 éves elmúlt.
6 hó sikertelenség után elmentem orvoshoz, azt mondta várjuk ki az 1 évet, majd ha akkor sem jön össze menjek vissza. Nem akartam várni. Elmentem egy második orvoshoz. Clostyt adott, kivizsgálás nélkül. Elment a baba egy erős menstruációval a 2. héten.
Orvost váltottam. Elkezdtem mérni a hőmet. Kivizsgált. Picit magas volt a prolaktinom. Kaptam gyógyszert rá (bromocriptin) és mellé clostyt. A 2. hónapban sikerült a baba, most 16 hónapos.
Örülök, hogy nem vártam 1 évet,mert így az egy év alatt úgy jött össze, hogy már terhes is voltam. :)
A ciklusom 11-18. napjáig napi egy együttlétet mondott a doki, nehogy lemaradjunk:) Megcsináltuk.
Amúgy azt hittem teljesen jó minden nálam... Mondjuk rá is stresszeltem rendesen, lehet hogy az sem tett jót. Már minden nap vártam a babát.. hátha ma összejön alapon.
Nem volt könnyű időszak.
Szia!14 hónap után clostyval sikerült,kb. 8-9 hónap után kezdtem el "rástresszelni".Teszteket nem vettem,de mikor megjött,bőgni tudtam volna.Amúgy nem tudom volt-e köze hozzá,de a nézőpontomon is változtattam.Addig mindig azt hajtogattam magamban,hogy tuti nem sikerül,abban a hónapban mikor sikerült,meg csak pozitívan gondolkodtam,hogy most tuti baba lesz.
11 hónapos és Ő az életem értelme!
Kitartás!
Mi ez a closty? Még nem hallottam róla...
A nagynéném 1 év sikertelen próbálkozás után orvoshoz fordult a férjévél. Kiderült, hogy a férjének krónikus prosztatagyulladása van...(nem észlelt semmilyen tünetet) Kapott rá gyógyszert, és rá egy hónapra a nagynéném teherbe esett. Sajnos, most a második babával ugyan ez van...Nem akar összejönni, lassan egy éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!