Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van közöttetek olyan kismama...

Van közöttetek olyan kismama aki magas prolaktin szintel esett teherbe és meg is maradt a baba? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Milyen gyógyszert ír az orvos, ha valakinek magas a prolaktin szintje? Utána könnyebb teherbe esni? Nekem még nem volt vérvételem, de szerintem az enyém is magas, mert egy nagyon, de tényleg egy fél csepp váladék jön az egyik mellemből ha megnyomom. Azt olvastam, hogy ezt okozhatja a magas prolaktin szint is. Már elég régóta próbálkozunk,( 4éve ) sikertelenűl, most megyünk majd orvoshoz. A ciklusom már 6 éve rendszeres, mindig 26 napra jön meg, és PÉ-em is van, mert két éve LH tesztet használok. De ez a mellből távozó kis váladék sztem nem normális dolog. Köszi a válaszokat. :)
2010. jan. 7. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan igy voltam én is.Sikertelen 4 év.Aztán hirtelen,váratlanul megfogant a baba.Nekem is jött folyadék a mellemből, fehéres, áttetsző színű, de az orvos azt mondta, hogy ez még nem nagy mennyiségű.Pedig mindkét mellemből ha megnyomtam, rendesen cseppekben szivárgott.De nem volt olyan szinten magas, hogy kezelni kelljen.Ha neked is van peteérésed, és rendszeres a mensid, akkor nem okoz gondot.De ha nagyon zavar, és biztosra akarsz menni kérj egy vizsgálatot.

Remélem minden rendben lesz, és bocsi a hosszú válasz miatt.

2010. jan. 7. 11:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is magas volt a prolaktinom. Viszont a prolaktin vizsgálatot kizárólag a ciklus 21. napján végzik vérből. Ha az orvosod más napon küldött el, akkor az eredmény nem lesz mérvadó. Sajnos.

Én kaptam rá bromocriptint. Így a 2. hónapban terhes lettem.

Mikor a babát elkezdtük tervezni fél év sikertelenség után mentem el orvoshoz, aki elküldött hormonvizsgálatra. Azonnal kiderült a sikertelenség oka, így mi csak 8 hónapot vártunk a babára.

Ja, és hőgőrbét kellett vezetnem,hogy lássa a doki hogyan reagált a szervezetem a gyógyszerre.

üdv.

5 hós baba anyukája

2010. jan. 7. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!