Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Próbálkozzak még, legyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozzak még, legyünk csak barátok vagy ne foglalkozzak vele többet? 24/F

Figyelt kérdés

24 éves és nem mellesleg érzelmes) srác vagyok. Nőnapon egy társkeresőn bejelölt egy helybéli, 16 éves lány, hogy tetszem neki. Nekem viszont tetszett, kértem tőle egy elérhetőséget, megadta az MSN-jét (jó, tudom, hogy 8 év korkülönbség van köztünk, de egyrészt nem vagyok válogatós típus; másrészt ahol lakok, korombéli lányokkal nem igazán tudok ismerkedni, mert többségük egytemen vagy fősikolán tanul, és naná, hogy nem a városban...).

A lány eléggé érdeklődőnek bizonyult, sokat kérdezett rólam, sokat mesélt magáról. Mindig megkérdezte, hogy hogy vagyok, mi a helyzet velem. Sokszor írta, hogy nagyon kedves és aranyos srácnak tart és megbízik bennem. Ráadásul elég sokszor küldözgette a szívecskéket is mind Facebook-on, mind MSN-en. Ezek számomra nagyon jól estek.

Egy hét beszélgetés után szerettem volna továbblépni, hogy jobban megismerjük egymást, és kértem tőle, hogy találkozzunk valahol. Eleinte egyetértett azzal, hogy találkoznunk kell feltétlenül, ám idővel kerülgette a témát. Amikor kérdeztem tőle, hogy miért teszi, azt mondta, hogy bizonytalan.

Ám mint később kiderült, volt egy másik srác is, aki velem egy napon kelt versenybe érte, és az a srác már megszerezte a telefonszámát is és születésnapján küldött neki SMS-t. És persze nemsokkal az eset után összejöttek.

Ekkor kerültem a lánnyal a beszélgetést, ám már a kapcsolatuk kezdete után 1 héttel(!) szeretethiányra panaszkodott, és másnap dobta a pasiját, aki napokig még könyörgött neki, de hiába. Ekkor a lány mellé álltam, vígasztaltam, ami nagyon jól esett neki, és megint küldözgette nekem a szívecskéket. Gondoltam, eljött az én időm.

Egyik nap meg is kérdezte tőlem, hogy van-e olyan lány, aki tetszik nekem. Hát én nem mertem őt mondani, hanem tesztelni akartam, hogy féltékeny lesz-e és egy másik, úgyszintén nekem tetsző lányt mondtam neki. Ám meglepetésemre nem kérdezett vissza, hogy ő esetleg szóba jöhet-e, hanem azt kezdte el nekem hosszasan mesélni, hogy van egy 20 éves srác, akit nagyon át akarna már ölelni meg megcsókolni. Ekkor kezdett világossá válni, hogy én számára valójában csak lelki szemetesláda vagyok. Nagyon szomorú lettem, de másnapra összekaptam magam, és megmondtam neki, hogy igazából vele szeretnék összejönni, de megint az a válasz jött, hogy ő bizonytalan, és még maga se tudja, hogy mit akar.

Néhány napig beszélgettünk ugyan, viszont az utóbbi időben hiába írok rá, nem válaszol semmit vagy csak néhány szót ír, és még csak el se köszön, ha lelép. Hiányoznak tőle azok a kedves szavak, amiket eleinte írt. Mit tegyek? Próbáljam még a dolgot nála vagy felejtsem el?

Ui.: Elnézést mindazoktól, akik végigolvasták a kissé unalmas írásomat, de a lány írta, hogy szokott az oldalra feljárni, és bízom benne, hogy ha meglátja az írásomat, magára ismer, és meggondolja a dolgot.

2012. ápr. 20. 03:42
 1/5 lila nyuszi ***** válasza:
89%
Szerintem hagyd, lányok még komolytalanok ennyi idősen és ha nem tudja eldönteni mit akar szerintem csak kínlódnál miatta. Köszönj el és ha mindketten úgy gondoljátok akkor később még lehet több is, de ne várj rá.
2012. ápr. 20. 03:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne egy 16 éves irányítson!Hagyd a fenébe
2012. ápr. 20. 03:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Én végigolvastam a problémádat.

Egyrészről 16 éves, hát persze hogy bizonytalan. Elhiszed nekem, hogy ha 18-20 éves lenne, akkor nem kellene tanácsokat adnunk?

Az én szüleim között 10 év korkülönbség van. Mondhatnám ezt is. De már 30-hoz közel volt anyukám mikor megismerkedtek.

Egy lányt, főleg, hogy 16 éves persze, hogy elriaszt egy 24 éves srác. Hülyén hangzik persze, de azért visszaemlékszem, hogy én tizenévesen nem mertem hozzászólni a 20 éves arcokhoz, nemhogy csajokhoz.

Ehhez kell egy kis idő. Ha úgy érzed, megéri várnod, hát várj.

De azt be kell látnod, hogy nem egy 20 éves lánynak udvarolsz, hanem egy 16 évesnek. Teljesen más a felfogása, a gondolkodása mint egy korodhoz pár évvel közelebbi lánynak.

Persze, hogy bizonytalan, ez természetes, hát meg van szeppenve.

Adj neki időt.

A másik dolog. Ha még egyszer feltesz neked egy ilyen kérdést egy lány, akit te kedvelsz, és hazudsz neki... ez szarvashiba... ilyet ne csinálj mert még én is morcos lettem egy kicsit. Ezek után mit vársz, de tényleg? Még jobban tapogatózol a sötétben, ahelyett hogy őszinte lennél.

Remélem hamar dűlőre jutsz a hölggyel.

Apropó, miért kéne elfelejtened? Attól még tudsz vele beszélgetni, ha tényleg nem fog alakulni semmi. Tudomásul veszed és kész. Másikat ok nélkül hanyagolni/elfelejteni. Csak rosszabbul fogod érezni magad.

2012. ápr. 20. 04:45
 4/5 LazyJones ***** válasza:
Hagyd a francba, az ilyenek sose változnak. Én 4 évemet csesztem el hasonló helyzetben, csak ott 20 fölött volt a csaj. Nem érte meg.
2012. ápr. 20. 07:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves Ripedon19! A másik lány, akit említettem neki, az is tetszik nekem, innentől kezdve nem értem, hogy miért nevezel hazugnak. Szerintem teljesen természetes, hogy egy srácnak több lány is tetszik (ha ez nem így lenne, akkor mindenkinek csak egy barátnője lenne az életben és slussz-passz).

A hanyagolástól, elfelejtéstől nem hiszem, hogy rosszabbul érezném magamat, sőt szerintem ez jobb megoldásnak tűnik, mint az értelmetlen barátkozás vagy próbálkozások.

A többiek válaszát köszönöm, megfogadom tanácsaikat (LazyJones, sajnálom, hogy neked is volt már ilyenben tapasztalatod :S).

2012. ápr. 21. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!