Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Majdnem lefeküdtem a barátomma...

Majdnem lefeküdtem a barátommal, de elég nagy neki és nem fért be.1 ujjal próbált ujjazni de még az is fájt.2 próbálkozás ellenére sem tágultam. Mi van ha soha nem veszítem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 17:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy túl nagy neki, ott még egy csecsemő is kifér, inkább nem voltál kellőképpen felizgatva, ellazulva.
2012. máj. 8. 17:57
 2/22 A kérdező kommentje:
Hú, micsoda humor ;-) Igen ribancos ha 16 évesen az 1 éves kapcsolat alatt szeretném elveszíteni ! :-)
2012. máj. 8. 17:59
 3/22 anonim ***** válasza:
Egy kicsit több infót ha lehet! Mit csináltatok előtte, hol próbált felizgatni, meg stb.
2012. máj. 8. 18:03
 4/22 anonim ***** válasza:
Vszinüleg nem lazulsz el, de ha igaz amit irtál még a görcs is számbajön. Magadnak ujjal hogyan megy?
2012. máj. 8. 18:08
 5/22 anonim ***** válasza:

hát a szüzesség elég nagy szívás. nekem is szar volt és még szívom mert még mindig nem vagyok elég tág...

hagyd a fiúnak, hogy míg elvagytok egymással egy ujjal ujjazzon téged. és mikor már nem fáj, hogy tövig benn van az ujja, akkor a következő alkalommal már két ujjal. az bizony fájni fog, de... ez van... kicsit nyomja be, míg nem nagyon fáj és idővel már egyre kevésbé fog fájni.

én most veszítettem el a szüzességem. nem volt kellemes. nagyon fájt, de ez van.... a szüzesség szívás -.-

2012. máj. 8. 18:51
 6/22 anonim ***** válasza:

Feküdjetek le az ágyra, és fontos az előjáték.

Nem egyből nekiesni a bugyinak. : )

Simogatni, csókolózni, stb.

Simogatásra például elég érzékeny a comb belső része. : )

2012. máj. 8. 19:06
 7/22 anonim ***** válasza:

Mi van ha soha nem veszítem el a szüzességem?

............................................

Akkor te leszel Szűz Mária:)

2012. máj. 8. 19:14
 8/22 ASOT ***** válasza:

így van! Feszült vagy, nem nedvesedsz be. el kell engedned magad!

hosszabb előjáték szükségeltetik

2012. máj. 8. 20:27
 9/22 anonim ***** válasza:
ugyan már, nekem is ilyen volt, még újjal is fájt... hát sokáig, lassan, türelemmel csinálja és izgasson fel nagyon. azután is csak lassan. lehet hogy elsőre fájni fog mindenképp, de jobb lesz.
2012. máj. 8. 22:03
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyjából megnyugodtam :-)
2012. máj. 9. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!