Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Rettenetesen fájt az első...

Rettenetesen fájt az első próbálkozás. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

18/L vagyok és még szűz,a barátom 26,és már nem.1,5 éve vagyunk együtt,sokat pettingeltünk előtte,de amikor az elsőre került a sor,nagyon fájt,abba kellett hagyni.Pedig 2 óra előjáték volt+még a biztonság kedvéért sikosító is volt,nagyon szeretjük egymást,romantikus hangulatot(gyertyák,zene,fény,illatok,kaja)teremtett,teljesen ellazultam,mégis nagyon fájt.

Mitévők legyünk???

2009. jún. 23. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

túlságosan rágörcsöltél, nem tudtad magad elengedni, erre a tested így reagált, hogy nem lazult el. agyban dől el minden, próbálj jobban ráhangolódni és lazábbnak lenni.

20/L

2009. jún. 23. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
nem lehet az a baj hogy hát izé... túl nagy a szerszáma?:S
2009. jún. 23. 21:10
 3/9 A kérdező kommentje:

nem valószínű...nem tűnik annak,inkább "átlagosnak"

de ha mégis akkkor vágjunk le belőle?:D

2009. jún. 23. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Legközelebb ne döntsétek el, hogy most aztán isten bizony benyomja... lazuljatok el, kényeztessétek egymást, síkosítót neki - és utána majd eldől, mi legyen tovább: jöhet a nagyágyú, vagy csak kézzel. Ha nem készültök ennyire rá, akkor könnyebben megy.

Ja: és ajánlom reggel, amikor TE ébredsz, utána rögtön.

Vagy úgy, hogy délután, este elalszol az ő karjában, és a párod így kényeztet közben. Ha felébredsz arra, hogy valami történik odalent - akkor épp megfelelő lehet az alkalom :-)

2009. jún. 23. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:
igazából a mostani sem volt fix,tervezett,hanem beszéltünk arról hogy én is szeretném(előtte többször nála aludtam már),és amikor legközelebb mentem hozzá,hogy nálaalszok,így várt,és petting közben sem dőlt el igazán,hogy mi lesz,mondta hogy semmi sem kötelező,attól hogy ilyen a hangulat,mindent csak addig és úgy csinálunk amíg nekem jó,aztán "belefeledkeztünk"
2009. jún. 23. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Valakinek így is úgyis fáj, hiába lazul el, ilyen a szüzesség elvesztése, nem mindenkinek kellemes...

Nehogy már itt az mondják h jajj az nem fáj, csak kb béna vagy mert nem lazulsz el, ez hülyeség. Nekem is minden a toppon volt anno, mégis fájt. Embere válogatja, szóval hajrá. A következő próbálkozás biztosan jobb lesz mint a mostani.

2009. jún. 23. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocs , lehet , hogy nem ide tartozik de egy 26 éves egészséges férfinek 1.5 évig elég volt a petting?
2009. jún. 23. 22:04
 8/9 anonim válasza:

Nekem is nagyon fájt annakidején, és ezt tudtam is előre, mert próbálgattam az ujjaimmal.

Mivel nagyon féltem, jól berúgtam, hogy bátorságot merítsek, és túlestem rajta. Én is 18 voltam egyébként.

Az ember nem javasolja másnak, hogy rúgjon be jól, de egy kis pezsgőt vagy valamit iszogathatnátok, akkor oldódnának a félelmeid :)

A kedves előzőnek meg: szerintem marha aranyos, hogy egy férfi nem erőlteti a jóval fiatalabb barátnőjét. Ez talán azt jelzi, hogy szereti.

2009. jún. 23. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha már így megszólítottál kedves előző, én meg azt mondom, hogy máshol kezeltette magát vagy egyébb lelki problémája lehet.
2009. jún. 23. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!