Első inszemináció előtt állok, és az e havi gyógyszerek 30. 000 Ft-ba kerülnek. Már ez is rettenetesen sok, mi lesz később? Hogyan oldottátok meg?
Szia!
Neked mi kerül ennyibe????
Nekem most volt a harmadik inszeminációm.
Figyu...sztem menj egy másik orvoshoz, aki nem a legdrágább gyógyszereket fogja neked felírni.
Leírom nekem mennyibe kerül a gyógyszer: closty(900Ft) ez általában elég szokott lenni, mivel ez érlel petét rendesen, de egyszer volt olyan, hogy mégse lettek szép tüszőim, és akkor kaptam merionalt(ez peteérés serkentő-1500Ft/ampulla, és egy adag az 2db ampullából áll, szóval az 3000Ft), aztán a tüszőrepesztő az 3000Ft(ez choragon).
És így, ha nem kell merional-tehát további tüszőérlelő-akkor 3000Ft-tüszőrepi-meg egy doboz closty-900Ft, tehát 3900Ft/hó az inszeminációm.(no erre jön még az, hogy magánorvoshoz járok, ahol 5000Ft egy ultrahang, de általában 2 szokott csinálni, mert a klinikán is dolgozik, és oda is beszokott hívni uh-ra, ha épp ott van)
Ennek tudatában sztem váltsd le az orvosod, vagy kérd, hogy írjon fel olcsóbbat.
A Closty magában semmit nem csinált nálam. Sajnos nekem a Merional + Closty kombináció sem segített. 1 db 16 mm-es tüszőm érett.
A dokimat pedig semmiképpen nem cserélem le, mert ő a 3. orvosom, és tőle tudom, hogy nincs pé-m. A másik kettő észre sem vette...
Hát rendben, én csak segíteni akartam.
Akkor ne panaszkodj, hogy drága az inszem, ha másokkal tudsz gorombáskodni, aki tanácsot ad neked, és a saját tapasztalatait osztja meg veled, hogy hogyan is tudnál olcsóbban kijönni.
További sok sikert!
Mielőtt belekezdtél nem olvastál utána mennyibe kerül a lombik?
De nem akarlak elkeseríteni ha most 5 fostimont kell kapnod akkor ez lesz még több is.
Nekem semmi bajom a peteérésemmel, én is closty+fostimon kombinációt használok.
Megkérdezhetem hova jársz lombikra?
Szia!
A Closty + 5 Fostimon sem csinált peteérést. :(
De aztán 1 hónapra rá (3 év küszködé után) spontán terhes lettem, és most már 11 hónapos a kisfiam. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!