Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 éves szűz lány vagyok!...

22 éves szűz lány vagyok! Szerintetek? (LENT)

Figyelt kérdés

Tudom, már sok ilyen kérdés volt, de az enyémhez hasonlót még nem kérdeztek. Szóval még nem volt kapcsolatom, pár fiúval ismerkedtem, de egyik iránt sem éreztem mély kötődést. Mindenképp csak szerelemből szeretnék lefeküdni fiúval, de kicsit más vagyok, mint a korosztályom - sokkal intelligensebb. Nem magasztalni akarom magamat, de sokkal jobban érdekelnek a világi dolgok, sokkal másabb az érdeklődési köröm, mint az egyszerűbb gondolkodású kortársaimnak. Míg a legtöbb lány belerohan a kurafik csapdájába, én átlátok a szitán, és kerülöm őket. Hozzám hasonlókra már találtam, de ők barátok.

Szóval, szerintetek érdemes várni még akár éveket, hogy megtaláljam a páromat? Eléggé tanácstalan vagyok, mert főiskolán nem ismerek olyan lányt, aki még szűz lenne. Szüleim is "aggódnak", sokszor tesznek megjegyzést, hogy nem-e az ellenkező nemhez vonzódom. Bocsi a gyermekies nyafogásért, és normális válaszokat szeretnék. Köszönöm.

2012. ápr. 29. 22:58
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Én is nagyon intelligensnek tartom magam, 30 éves szűz vagyok, megismerkednék veled.
2012. jún. 5. 09:42
 52/54 anonim ***** válasza:
Chhh... illenétek is egymáshoz xD
2012. jún. 5. 15:35
 53/54 anonim válasza:
Hát ez durva bakki.Első lépésnek jó ha veszel maszturbáló eszközöket.(ezek nekem is segítettek)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pl:műfasz, vibrátor, vibrafon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):)
2012. júl. 12. 00:35
 54/54 anonim ***** válasza:
a többi lány is átlát a szitán,de ők dugni akarnak.a fiúk is ,de "mesét" mondanak a lánynak mert ők ezt igénylik különben qrvának gondolják.
2012. okt. 7. 02:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!