Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha az első barátnőm szűz lenne, mert arra vágyom, hogy én legyek neki az első és így remélhetőleg sokkal közelebb is kerülnénk egymáshoz lelkileg is.2012. ápr. 22. 17:30
1/3 anonim válasza:
Oké, de ha találsz egy lányt, akivel minden rendben van és szerelmes vagy belé, de mégsem szűz, azért ez ne vegye el a kedved. Nem kell dobálózni a szűzességgel, de azért úgy érzem sokan túllihegik.
2/3 anonim válasza:
Voltak idők régen amikor én is így voltam vele hogy nekem szűz barátnő kell és a kapcsolataim 16-20-22 éves koromig nagyjából mind szűzek voltak... Aztán a mostani páromnak én vagyok a 3. talán nem tudom de nem is nagyon izgat.. hanem az a lényeg hogy amikor ott tartasz vele akkor csak te legyél neki... és hogy mi volt a múltban azt szar le!!!
Gondolj bele abba a szituációba, hogy mi lenne akkor ha vagy most kb 15 és az első barátnőddel lefekszel eltöltötök 2-3 szép évet elvagytok egymással.. aztán úgy hozza az élet hogy kész vége.. és jön egy másik lány és azért nem akar veled lenni mert már nem vagy szűz...
3/3 anonim válasza:
Fasza gyerek vagy bakki.Add meg a facebook nevedet és mindig likeolni foglak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Hajrá OLAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!