Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 éves szűz lány vagyok!...

22 éves szűz lány vagyok! Szerintetek? (LENT)

Figyelt kérdés

Tudom, már sok ilyen kérdés volt, de az enyémhez hasonlót még nem kérdeztek. Szóval még nem volt kapcsolatom, pár fiúval ismerkedtem, de egyik iránt sem éreztem mély kötődést. Mindenképp csak szerelemből szeretnék lefeküdni fiúval, de kicsit más vagyok, mint a korosztályom - sokkal intelligensebb. Nem magasztalni akarom magamat, de sokkal jobban érdekelnek a világi dolgok, sokkal másabb az érdeklődési köröm, mint az egyszerűbb gondolkodású kortársaimnak. Míg a legtöbb lány belerohan a kurafik csapdájába, én átlátok a szitán, és kerülöm őket. Hozzám hasonlókra már találtam, de ők barátok.

Szóval, szerintetek érdemes várni még akár éveket, hogy megtaláljam a páromat? Eléggé tanácstalan vagyok, mert főiskolán nem ismerek olyan lányt, aki még szűz lenne. Szüleim is "aggódnak", sokszor tesznek megjegyzést, hogy nem-e az ellenkező nemhez vonzódom. Bocsi a gyermekies nyafogásért, és normális válaszokat szeretnék. Köszönöm.

2012. ápr. 29. 22:58
1 2 3 4 5 6
 31/54 tibike31 ***** válasza:
Mai vilagon mind1 mar a mostanni csajoknak a muveltseg nem szamit naluk
2012. ápr. 29. 23:35
 32/54 anonim ***** válasza:
7%
Az a nő, aki magát műveltenk mondja, csak félművelt lehet. Aki pedig egy férfit "kurafi"-ként emleget a helyett, hogy találna választékosabb kifejezést egyszerűen proli.
2012. ápr. 29. 23:41
 33/54 anonim ***** válasza:

köszi a lepontozást!

9. voltam

2012. ápr. 29. 23:43
 34/54 A kérdező kommentje:

ma 23:41

Intelligensebbnek tartom magam a társaimnál, ami nem egyenlő azzal, hogy "ah, de művelt és intelligens vagyok". Miként nevezzem az olyan férfiakat, akiknek a nő csak egy strigula a nemlétező vagy létező listáján? Szoknyapecér, nőhajhász, nőfaló? Szerintem, a legodaillőbbet használtam, örülök, hogy ebbe bele tudsz kötni.

ma 23:43

Nem tudom ki pontozott le:S

2012. ápr. 29. 23:52
 35/54 anonim válasza:

"nevezzem az olyan férfiakat, akiknek a nő csak egy strigula a nemlétező vagy létező listáján? Szoknyapecér, nőhajhász, nőfaló?"

NA! Pontosan itt jön ki, hogy mennyire vagy te művelt, mennyire releváns a magolt tudásod. Kislány, tudod te, hogy akik miatt te önmagad 'műveltnek' gondolod, hogyan éltek és mit csináltak? Egy csomó művész van pl aki pontosan így kezelte a nőket.

Jézus...

2012. ápr. 29. 23:57
 36/54 anonim válasza:
Inkább menj és éld ki magad, mert ez így semmire se jó.
2012. ápr. 29. 23:58
 37/54 anonim válasza:

És ne hidd, hogy a korlátoltság -önmagad korlátozása- intelligensé tesz. Nagyon nem. A legtöbb értelmes ember pont az ellenkezőjét mondja: Éld ki magad, csináld amit csinálsz, járj a saját utadon. Nem tudod kit neveznek ma bölcseknek, milyen előélete volt egy két ilyen embernek.

Mennyiben von az el bármely tehetséges festő műveinek értékéből az adott ember személyisége, cselekedetei? Inkább hozzátesznek, tágítják a tudatát.

Nagyon nem vágom miért lett divat ma korlátoltnak lenni, de nekem 8. Főjetek csak a saját levetekben.

2012. ápr. 30. 00:07
 38/54 lila nyuszi ***** válasza:

Szerintem is baromság ez a barátzóna, főleg, hogy nem csak a fiúk járnak így... Mintha egy nő csak akkor lehetne viszonzatlanul szerelmes ha ronda vagy valami baja van. -.-

Egyszerűen csak nem alakul ki.

Amúgy meg ismerkedj...

2012. ápr. 30. 03:16
 39/54 anonim ***** válasza:

az általánosítás nem jó dolog

egyszer szívesen összefutnék (ne értsd félre) egy hozzád hasonló csajjal kíváncsi vagyok h milyennek találna

23f

2012. ápr. 30. 06:04
 40/54 anonim ***** válasza:

A, kit érdekel a többi ribanc a főiskolán

B, kit érdekel a szüleid véleménye

ha ez neked ennyire probléma akkor keress valami jöttment idiótát egy buliban, aki megdug a wcben azt kész, le lesz tudva és beállhatsz a sorba a birkák közé béééégetni.

2012. ápr. 30. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!