Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 éves szűz lány vagyok!...

22 éves szűz lány vagyok! Szerintetek? (LENT)

Figyelt kérdés

Tudom, már sok ilyen kérdés volt, de az enyémhez hasonlót még nem kérdeztek. Szóval még nem volt kapcsolatom, pár fiúval ismerkedtem, de egyik iránt sem éreztem mély kötődést. Mindenképp csak szerelemből szeretnék lefeküdni fiúval, de kicsit más vagyok, mint a korosztályom - sokkal intelligensebb. Nem magasztalni akarom magamat, de sokkal jobban érdekelnek a világi dolgok, sokkal másabb az érdeklődési köröm, mint az egyszerűbb gondolkodású kortársaimnak. Míg a legtöbb lány belerohan a kurafik csapdájába, én átlátok a szitán, és kerülöm őket. Hozzám hasonlókra már találtam, de ők barátok.

Szóval, szerintetek érdemes várni még akár éveket, hogy megtaláljam a páromat? Eléggé tanácstalan vagyok, mert főiskolán nem ismerek olyan lányt, aki még szűz lenne. Szüleim is "aggódnak", sokszor tesznek megjegyzést, hogy nem-e az ellenkező nemhez vonzódom. Bocsi a gyermekies nyafogásért, és normális válaszokat szeretnék. Köszönöm.

2012. ápr. 29. 22:58
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
85%
Intelligensként tudnod kellene, hogy nincs olyan, hogy "nem-e"... Helyesen: nem vonzódom-e
2012. ápr. 29. 23:06
 12/54 tibike31 ***** válasza:
44%
en csak ismerkedni szeretnek mast semmit.!
2012. ápr. 29. 23:07
 13/54 anonim ***** válasza:
45%
Bocsáss meg szűz, egy igazán intelligens ember soha nem írna magáról olyant, hogy ő intelligensebb másoknál. Ha ezt megteszi, akkor már nem az! (nem úgy értem, hogy már nem szűz, hanem úgy, hogy már nem intelligens...)
2012. ápr. 29. 23:09
 14/54 anonim ***** válasza:
69%

,,Szüleim is "aggódnak", sokszor tesznek megjegyzést, hogy nem-e az ellenkező nemhez vonzódom." Hát az "-e"-t rossz helyre tetted, de attól még lehet, hogy tényleg intelligensebb vagy, mint a ,,kortársaid". Nem hiszem, hogy a 22 évesek nagy része beleszaladna a szoknyapecér fiúkba, és igazából az ember kábé 14 éves korában megtanulja felismerni, melyik pasi komolytalan és melyik nem. Az, hogy így is belemennek-e a játékaikba, már az ő dolguk.

Amúgy nem értem a szüleidet, mi közük a Te szexuális életedhez, igazából elég fura hozzáállás ez szülők részéről, hogy úristen, a lányom 22, és még senkivel nem feküdt le. Ilyen elég kevés van. Inkább örülnének, hogy még nem mentek át rajtad tizen. Rengetek 22 évest ismerek, akik szüzek, viccesek, szépek, okosak, tehát vannak annyira intelligensek, hogy ne tegyék fel a kérdést, ciki-e 22 évesen szűznek lenni. Mert rohadtul nem az, ez nem olyasmi, amit sürgetni kell. Megtörténik, amikor megérik rá az ember, és eljön az ideje.

2012. ápr. 29. 23:11
 15/54 A kérdező kommentje:

Elnézést az esetleges helyesírási hibákért, de fáradt vagyok. Szóval:

Nálam "egyéjszakás" kapcsolat szóba sem jöhet, mint írtam, a lelki társamat, a szerelmet keresem. Nem ismerkedni akarok itt, hanem esetleg saját tapasztalatokat, normális véleményeket olvasni.

2012. ápr. 29. 23:11
 16/54 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nem találtad meg még az igazit. Amúgy a szerelem sokszor csak a szex után jön. Nekem legalábbis... mostmár....

25/F

2012. ápr. 29. 23:12
 17/54 anonim ***** válasza:
65%
23:09 már miért ne lenne az? az okos ember felismeri, ha mások hülyébbek, és kiírni egy anonim oldalra hogy te intelligensebb vagy mint mások, nem egyenlő azzal, hogy folyamatosan ezen lovagolsz..
2012. ápr. 29. 23:12
 18/54 tibike31 ***** válasza:
21%
En is szuz vagyok jarok 2-3 csajal titokban :)) varosrol varosra :D igy nem fognak meg es mindig jo jon 1 eszaka:D
2012. ápr. 29. 23:13
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj. Én 19 évesen vesztettem el. Akkor már én is cikinek éreztem. Elkezdtem járni egy sráccal, azt hittem szerelmes vagyok belé, 1 hónap múlva megpróbáltuk, de nem ment. Túl szűk voltam. Párszor még próbáltuk, végül kiszakadt, de abba is hagytuk, mert nem volt jó. Másnap kidobtam. Megbántam, minek az egész? Nem voltam belé mégsem szerelmes. Várni kellett volna még, valakire, aki tudja, hogy kell egy nőt felizgatni.

Csak azért, mert már senki nem szűz? Az én nemi életem, nekem kell jól érezni magam.

És nem hinném, hogy sok mindenről lemaradsz. Mégis miről? Az egy éjszakás kalandokról? Nem mindenki erre vágyik.

A 2. fiúmmal már jó volt a szex, én megbántam, hogy nem hagytam meg neki.

De volt olyan barátnőm, aki 23 évesen még szűz volt, és akkor ismerkedett meg egy sráccal. Már gondolkodtam is rajta, hogy elég ciki lehet bevallani, vagy talán meg sem mondta neki. De jól összejöttek, most már a férje. Szóval nem baj, ha vársz az igazira. Ha nem vagy reménytelenül ronda, és nincs borzalmas természeted, akkor nem fogsz szüzen meghalni, ne félj.

2012. ápr. 29. 23:13
 20/54 A kérdező kommentje:
A szüleim csak aggódnak, nekik furcsa, hogy nem szeretek bulizni, és még nem jártam komolyan senkivel. Nem gondolom cikinek a dolgot, csupán mások véleménye érdekel.
2012. ápr. 29. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!