Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 éves szűz lány vagyok!...

22 éves szűz lány vagyok! Szerintetek? (LENT)

Figyelt kérdés

Tudom, már sok ilyen kérdés volt, de az enyémhez hasonlót még nem kérdeztek. Szóval még nem volt kapcsolatom, pár fiúval ismerkedtem, de egyik iránt sem éreztem mély kötődést. Mindenképp csak szerelemből szeretnék lefeküdni fiúval, de kicsit más vagyok, mint a korosztályom - sokkal intelligensebb. Nem magasztalni akarom magamat, de sokkal jobban érdekelnek a világi dolgok, sokkal másabb az érdeklődési köröm, mint az egyszerűbb gondolkodású kortársaimnak. Míg a legtöbb lány belerohan a kurafik csapdájába, én átlátok a szitán, és kerülöm őket. Hozzám hasonlókra már találtam, de ők barátok.

Szóval, szerintetek érdemes várni még akár éveket, hogy megtaláljam a páromat? Eléggé tanácstalan vagyok, mert főiskolán nem ismerek olyan lányt, aki még szűz lenne. Szüleim is "aggódnak", sokszor tesznek megjegyzést, hogy nem-e az ellenkező nemhez vonzódom. Bocsi a gyermekies nyafogásért, és normális válaszokat szeretnék. Köszönöm.

2012. ápr. 29. 22:58
1 2 3 4 5 6
 21/54 tibike31 ***** válasza:
En sem jarok ha nem hivnak bulizni.
2012. ápr. 29. 23:15
 22/54 A kérdező kommentje:

ma 23:13

Köszönöm a válaszod! Nem vagyok ronda, olyan átlagos, de szép csajszi vagyok.

23/54 anonim ***** válasza:

Azt írtad, szépirodalom...

Könyvtár, színház, hasonló helyek.

Csak akadna valaki.

24/54 anonim ***** válasza:

Az hogy kimaradsz-e valamiből, relatív. Csak abba menj bele ami neked is jó.

Ez a friendzone-hiszti akkora hülyeség. Lehetünk akármekkora barátok, ha szexuálisan nem vonz, akkor ez van.

Pedig van, aki így van vele, csak ügyesen leplezi. Ne úgy menj oda valakihez, hogy ugye elveszed a szüzességemet? Alakíts ki egy kapcsolatot, aztán ha addig juttok mondd csak el.

Ismerj meg új embereket, barátok barátait. Beszélgessetek, kocsmázzatok, menjetek teázni.

2012. ápr. 29. 23:16
 25/54 A kérdező kommentje:

ma 23:15

Igen, akadt már, adtam is időt neki, nem mondtam rögtön nemet neki, de ő iránta sem tudtam mély érzelmeket táplálni.

2012. ápr. 29. 23:17
 26/54 tibike31 ***** válasza:
bocs nem vagyok langyi :)) csak hulyiteni kell csajokat oszt anyi minden hetvegen van 1-2 dugasod:)) csak tudni kell hogy ;)
2012. ápr. 29. 23:18
 27/54 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, elég társasági ember vagyok, társasági életem is van, csupán bulizni nem szeretek.
2012. ápr. 29. 23:18
 28/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pesten élek, így csak találok majd valakit!
2012. ápr. 29. 23:25
 29/54 Diavolino44 ***** válasza:

kurafi??? :D:D:D

Ha valóban intelligens vagy akkor tudod kezelni a kevesebbé intelligens partnert is. A szerelem nem arról szól, hogy ki milyen intelligens, az tény hogy az ki mennyire művelt már csak egy szűk korcsoportot érdekel. Alapvetően nekem is olyan partnereim voltak akik kevésbé "okosak", de tudtam ,hogy velük miről kell beszélni, hogy mindketten jól érezzük magunkat. Ha vitázni, politizálni támadt kedvem arra ott vannak/voltak a haverok.

Ha folyamatosan csak "átlátsz" a szitán úgy fognak elmúlni a fiatal éveid hogy 30 évesen majd egy macskával az öledben keresed az örök boldogságot.

2012. ápr. 29. 23:27
 30/54 tibike31 ***** válasza:
Szepen megmondtad
2012. ápr. 29. 23:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!