Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 2 hónap múlva betöltöm a 20....

2 hónap múlva betöltöm a 20. életévemet. Ez csak most vajas kenyér evés közben eszmélt fel bennem, hogy már nem 19 éves vagyok, hanem 20. (? )

Figyelt kérdés

És még soha nem volt barátnőm. Ez, hogy történt? Vannak olyan lányok akik valamennyire is pozitív véleménnyel vannak a 20 éves szűz fiukról? úristen, elhagyom a 19-et....és már 20-ba lépek.....ez most letablózott, de teljesen, szinte lelki traumaként ért most ez, de komolyan.

már nem tízen, hanem huszon-t kell, hogy mondjak.....ez annyira szánalmas!

Jézusom....a pi.csába....el kell vesztenem a szüzességemet mielőtt belépnék a 20-ba.

mit tegyek?

20 év körüli fiúk ti nem éreztétek ezt a szánalmas érzést amikor átléptetek a 20. életévetekbe?

2012. ápr. 24. 20:11
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Vajas kenyeret csak magában etted? Vagy ettél még hozzá valamit még? Mert úgy önmagában nem túl jó a vajas kenyér.
2012. ápr. 24. 21:03
 22/38 A kérdező kommentje:
:D:D utálom a vajas kenyeret :D:D:D:D nem tudom, hogy miért kezdtem el enni...de tuti, többé nem eszek....szerettem volna csinálni hozzá kakaót,:D de addigra már elment az egész életkedvem:D:D:
2012. ápr. 24. 21:07
 23/38 anonim ***** válasza:
Legalább ha raktál volna rá mézet, vagy lekvárt, akkor már jobb lett volna :)
2012. ápr. 24. 21:43
 24/38 anonim ***** válasza:
Pár napja töltöttem be a 24et, és totál ,,ártatlan" vagyok. Szerintem neked még kár aggódnod.
2012. ápr. 24. 23:01
 25/38 A kérdező kommentje:

24?

hmmm...bizonyára elég nagy tűrőképességed lehet. Fogorvosnál tuti, hogy megszoktad tartani a hidegvéredet mi? :D:D:D:D:

én nem fogom kibírni ezt az egyedüllétet 24 éves koromig. Nem, hogy 24...én már 20 éves koromra belefogok őrülni.:D:D:D:D:D

2012. ápr. 24. 23:14
 26/38 anonim válasza:
Egyébként a csajok szeretik ha egy fiu még elotte nem volt senkivel... Ez egy jó pont :) én is jobban orulnék ha a páromnak az elso lennék. 18/L.
2012. ápr. 25. 11:22
 27/38 anonim ***** válasza:
Pár nap mulva leszek 20 éves és rajtam is átvillant ez a dolog.(szar ügy)
2012. ápr. 25. 14:31
 28/38 anonim ***** válasza:
Kérdező baromi mázlis vagy hogy ennyi lehetőséged volt,engem a kutya le se szart/szar.
2012. ápr. 25. 14:32
 29/38 anonim ***** válasza:

"Egyébként a csajok szeretik ha egy fiu még elotte nem volt senkivel... Ez egy jó pont :) én is jobban orulnék ha a páromnak az elso lennék. 18/L."

Ahogy elnézem a kérdezőt nem az a romantika érdekliXD

2012. ápr. 25. 15:07
 30/38 anonim válasza:

Az én barátom már betöltötte a 20at mire én elvettem a szüzességét. Egyrészt jó,hogy nem kell attól tartanom,hogy talán aidses (ez nekem a mániám), de másrészt félek h majd 30 évesen rájön,hogy kevés vagyok neki és másokat is ki akar "próbálni".

Szerintem ne stresszeld túl, mert megfogod járni. Ő is túl stresszelte ami azt jelenti h kb 15x próbálkoztunk mire sikerült. És sztem ha csak egy egy éjszakást akarsz, az nem fog veled próbálkozni :P Tehát ne stresszelj :) Menj dugj meg valakit, de ne stresszelj!!! :)

2012. ápr. 25. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!