2 hónap múlva betöltöm a 20. életévemet. Ez csak most vajas kenyér evés közben eszmélt fel bennem, hogy már nem 19 éves vagyok, hanem 20. (? )
És még soha nem volt barátnőm. Ez, hogy történt? Vannak olyan lányok akik valamennyire is pozitív véleménnyel vannak a 20 éves szűz fiukról? úristen, elhagyom a 19-et....és már 20-ba lépek.....ez most letablózott, de teljesen, szinte lelki traumaként ért most ez, de komolyan.
már nem tízen, hanem huszon-t kell, hogy mondjak.....ez annyira szánalmas!
Jézusom....a pi.csába....el kell vesztenem a szüzességemet mielőtt belépnék a 20-ba.
mit tegyek?
20 év körüli fiúk ti nem éreztétek ezt a szánalmas érzést amikor átléptetek a 20. életévetekbe?
24?
hmmm...bizonyára elég nagy tűrőképességed lehet. Fogorvosnál tuti, hogy megszoktad tartani a hidegvéredet mi? :D:D:D:D:
én nem fogom kibírni ezt az egyedüllétet 24 éves koromig. Nem, hogy 24...én már 20 éves koromra belefogok őrülni.:D:D:D:D:D
"Egyébként a csajok szeretik ha egy fiu még elotte nem volt senkivel... Ez egy jó pont :) én is jobban orulnék ha a páromnak az elso lennék. 18/L."
Ahogy elnézem a kérdezőt nem az a romantika érdekliXD
Az én barátom már betöltötte a 20at mire én elvettem a szüzességét. Egyrészt jó,hogy nem kell attól tartanom,hogy talán aidses (ez nekem a mániám), de másrészt félek h majd 30 évesen rájön,hogy kevés vagyok neki és másokat is ki akar "próbálni".
Szerintem ne stresszeld túl, mert megfogod járni. Ő is túl stresszelte ami azt jelenti h kb 15x próbálkoztunk mire sikerült. És sztem ha csak egy egy éjszakást akarsz, az nem fog veled próbálkozni :P Tehát ne stresszelj :) Menj dugj meg valakit, de ne stresszelj!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!