Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 2 hónap múlva betöltöm a 20....

2 hónap múlva betöltöm a 20. életévemet. Ez csak most vajas kenyér evés közben eszmélt fel bennem, hogy már nem 19 éves vagyok, hanem 20. (? )

Figyelt kérdés

És még soha nem volt barátnőm. Ez, hogy történt? Vannak olyan lányok akik valamennyire is pozitív véleménnyel vannak a 20 éves szűz fiukról? úristen, elhagyom a 19-et....és már 20-ba lépek.....ez most letablózott, de teljesen, szinte lelki traumaként ért most ez, de komolyan.

már nem tízen, hanem huszon-t kell, hogy mondjak.....ez annyira szánalmas!

Jézusom....a pi.csába....el kell vesztenem a szüzességemet mielőtt belépnék a 20-ba.

mit tegyek?

20 év körüli fiúk ti nem éreztétek ezt a szánalmas érzést amikor átléptetek a 20. életévetekbe?

2012. ápr. 24. 20:11
1 2 3 4
 11/38 étoile et lune ***** válasza:
A testvérem és a párja is még 22 évesek. A fiú is még szűz, pedig elég helyes, okos, jó fej. Nekem tetszik, ha egy fiú nem veszti el tizenévesen a szüzességét, mert én azt gondolom, hogy ebben a korban még nem mindegyik elég fejlett érzelmileg a szexre. Ebben a korban szerintem csak szerelemből dugjon az ember. Mit akarnál? Egy tizenéves csajt megd*gni, aztán eldobni? Szerintem szép dolog nem siettetni a dolgot.
2012. ápr. 24. 20:30
 12/38 A kérdező kommentje:

23L te szűz vagy? vagy voltál, esetleg voltál és már nem vagy az, de te is érezted ezt miután átléptél a 20-on?

jaaaj..holnapnem nem, majd csak jövőhéten fogok suli közelében lenni...de az sem lesz jó.

nem akarom, meg akarom állítani az időt...hogy történhetett ez!!!!!

ez annyira izé...nem siránkozok, csak ezt a hülye vajas kenyeret ettem és bevillant ez a hülye érzés!!!..nem is tudom, h miért pedig utálom a vajas kenyeret!

hülye kis görcs rokon gyerekek már 14-15 évesen már volt vagy 3-4 barátnőjük...nekem meg egy sem volt még.

ez annyira szánalmas ez a egész....vagy csak én reagálom túl?

2012. ápr. 24. 20:31
 13/38 étoile et lune ***** válasza:

Igen, túlreagálod, és inkább az a szánalmas, hogy túlreagálod. :)

Inkább azt figyeld, elég tartalmas-e az életed. Én most vagyok 20, de ez az évem nagyon gyengére sikeredett, nem úgy élek, mint egy 20 éves. Nyáron leszek 21, és majd az lesz bennem, hogy egy egész évem úgy ment el, hogy blablabla. A tartlamasság a lényeg, nem az, hogy meddig vagy szűz.

2012. ápr. 24. 20:35
 14/38 A kérdező kommentje:
értem, de akkor is, annyira rossz ez a érzés.
2012. ápr. 24. 20:43
 15/38 anonim ***** válasza:
A 23/L foglalt már :D
2012. ápr. 24. 20:45
 16/38 A kérdező kommentje:

15 évesen volt egy lány aki bevallotta, hogy szerelmes belém, de én eldobtam...."hagyj békén, csak fárasztasz" elküldtem.

17 évesen volt egy nő, aki felajánlkozott elutasítottam.

18 évesen volt még egy azt is.

19 évesen volt 2...azokat is elutasítottam.

sem barátaim, sem ismerőseim, ezt a pár dolgot leszámítva, semmi különös nem történt az eddigi életemben.

már idejét sem tudom, hogy mikor beszélgettem, velem egykorú emberekkel személyesen. osztálytársak....nem is ismernek.

hülye vagyok?...őszintén...most meg ugatok.

2012. ápr. 24. 20:48
 17/38 anonim ***** válasza:
Nem gáz ha nem érezted magad késznek rá. Azért próbálj személyesen ismerkedni.
2012. ápr. 24. 20:53
 18/38 A kérdező kommentje:
oké.
2012. ápr. 24. 20:55
 19/38 anonim ***** válasza:
Nézd én nem éreztem magam emiatt frusztáltan 20 éves koromban.
 20/38 anonim válasza:

ugyan így vagyok vele én is ://

lassan 20 F

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!