Kelt valami vonzalmat vagy pozitív érzést egy nőben az, ha egy pasi "neki őrizte meg a szüzességét" hosszú évekig?
Hát bennem azt keltette a szöveged, hogy tuti nem vagy százas!
Majd valószínű, hogy veled akarnak lefeküdni azok a nők, van pénzed ok..., és? Nekik 80-szor több van!
Mi lett volna ha kihasználom az eddigi lehetőségeket és meghúzok 20-30 hétköznapi csajt? (ha a részegeket is beleszámoljuk akkor meg szinte akármennyit). Ha én hülye vagyok akkor azok akik ezt csinálják miért nem azok?
Van aki a mennyiségre megy, van aki a minőségre, nekem az a vágyam, hogy az első élményem egy ilyen értékes csajjal legyen akire nagyon fel tudok nézni mert híres és szép. Nem tom mi ezzel a baj.
Bennem semmi pozitív érzést nem váltott ki, se először, se másodszor. Harmadszorra meg már megszoktam. Kicsit sok szűz fiúval keveredtem össze. xD
23L
Miért egy hétköznapibb csak nem lehet értékes? :O IDIÓTA!
Szerintem húzd meg Kiszel tündét, Ő még vevő is lenne rá!
Amúgy szerintem kamu vagy, ha meg nem, akkor csak szimplán egy hülye gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!