Pozitív teszt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Barátnömnek volt.
Pozitív teszt után nödoki semmit nem látott, de rögtön vér tesztet csináltak, ahol 10-s hcg jött ki, csináltak 2 nap múlva is amikorra nöni kellett volna de már semmi nem volt. Beágyazodott de nem növekedett, simán mensi lett neki. 1 hét után megjött neki, ki sem kaparták, semmi nem volt.
Itthon több pozitív tesztem is volt, majd lett több negatív is. Kétségbeesve hívtam a dokit, hogy akkor most mi van? Nekem is azt mondták, hogy valószínű, hogy elkezdődött valami de elment. Dokim behívott ultrahangra, de semmit nem látott csak megvastagodott méhnyálkahártyát, azt mondta ez terhesség és mensi is lehet, nem lettünk okosabbak. Ezután vért vettek, ott 169 lett a hcg, 4 nap múlva megismételték, akkor már 1.000 felett volt.
Két hét múlva már látott petezsákot, 6+2 hetesen meg már szívhangot is!
Kérje vérvételt! Sajnos ilyen fiatal terhességnél sem az uh, sem a vizeletteszt nem megbízható!
Sok sikert!
Ma 14:07-nek
Azt mondta a doki hogy ha 2héten belül nem jön meg akkor 2hét múlva menjek vissza... Csak hát érdekesnek találom hogy terhességet nem látott,viszont már Vasárnap óta késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!