Lehet, hogy olyan magas eleve az LH szintem, hogy azért pozitív már 4 napja? Kicsit hosszú lett a levelem, de válaszolnátok? Nagyon megköszönném:-)
Még április 29.-én kellett volna megjönnie. nem jött:-)(tudni kell, hogy 1 éve volt egy méhen kívüli terhességem, amikor eltávolították az egyik petevezetékemet, és az a terhesség is valószínű egy véletlen peteérésből lett, mert elég rendszertelen a menstruációm)
szóval, mivel már késik egy ideje, gondoltam veszek tesztet, hátha most összejött. véletlenül ovulációs tesztet vettem. hát, akkor már gondoltam kipróbálom. 7.-én csináltam először, pozitív lett. majd 8.-án és ma (10.-én). A mai volt a legerősebb. az első kettőnél ugyanolyan erős volt a tesztcsík, mint a kontroll, ma sokkal erősebb. 9.-én csináltam terhességi tesztet is, de negatív lett. Lehet, hogy olyan magas eleve az LH szintem, hogy azért pozitív már 4 napja? de miért erősödik vajon? ha pont most lenne peteérésem, akkor normális lenne, hogy már 4 napja erős pozitív eredményt kapok? Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy megint volt egy spontán peteérésem, és még olyan fiatal a terhesség, hogy a hcg teszt nem mutatja ki?
van valakinek tapasztalata?
a babatervezok.otthona.net-n olvastam a jóstesztelésről.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett:-)
Köszi a válaszokat:-)
Ma is erős pozitívat teszteltem. Én ezt már tényleg nem értem:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!