Azoktól kérdezem akik szednek antidepresszánst, hogy hosszú távon milyen hatásokat észletetek magatokon, pár hónapon belül? Pozitív és negatív hatások is érdekelnének.
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 16:30
1/3 anonim válasza:
Tippelek, hogy fuggoseg biztos...:)
2/3 anonim válasza:
Mielőtt bármit is beszednél, ajánlom nézd meg a "Pszichiátria - A halálipar" című videót!!!!!!!!!!!!!!
3/3 anonim válasza:
Kb. 3 éve kezdtem el szedni Rexetint, mert szinte egyszerre olyan mély traumák értek,amit nem tudtam már megfelelően kezelni, feldolgozni (súlyos betegség a családban, egy közeli barát elvesztése, vállalkozás becsődölése,hosszú párkapcsolat után szakítás, mindez egyidőben..."fincsi volt"). Nekem nagyon bevált, segített a mindennapokban ahhoz, hogy újra összerakjam magam és az életem. Több mint egy éve hagytam abba a szedését,a leszokás elég durva volt, de kb. 3-4 hét alatt elmúltak az elvonási tünetek. Hozzátartozik, hogy önfejű voltam, nem lassanként csökkentettem az adagot, hanem egyik napról a másikra tettem le a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!