Normális hogy ennyire tudatlan? Tényleg eddig nem érdekelte ez a téma?
van egy haverom, 15 éves.. és most kérdezgeti hogy hogyan is kell dugni.. hogy kell 1 kotont felhúzni stb..
15 évesen.. szerintem ilyeneket illene tudni nem?
F a haverom és énis
bocs.. de szerintem az olvasók nagy része pár évtizeddel le van maradva...
ez 2009!! nem az a világ, hogy 18 évesen kezdődik a felvilágosítás..
nem azt mondom én sem, hogy 15 évesen gyakorlott prostinak kell lennie, meg azt se h rég el kell hogy veszítse a szüzességét.. de istenem.. 15 évesen, szerintem azért illene tudni, hogy kell egyártalán b***ni..
de kb annyit tud a szexről mint egy mai 8-10 éves..
_________
és légyszi ne engem szidjatok h kiírtam a kérdést..
ne értsetek férre..
énis ezért vagyok szűz.. mert nincs jelenleg barátnőm, akivel SZERETKEZNI tudnék.. külön csak úgy mert dugni akarok nem fexek le mindenkivel
Itt két dolgot kevertek, előttem szólók.
Egyik a felvilágosítás. Ezt ma sztem max.7 évesen el kell kezdeni. Nekem a hat éves lányom, amikor harmadjára kérdezte, hogy kerül a kisbaba a hasamba, hogy felnőve kibújjon a lábam közt, kénytelen voltam neki az igazat megmondani, nehogy azt higgye, hogy ez valami tabutéma. Nem volt könnyű az ő nyelvén megfogalmazni, hogy neki emészthető is legyen, de azt hiszem, sikerült. Két kishúga van, életközeli volt a kérdés.
A másik pedig az, hogy hány éves korban kell/lehet valamilyen formában a tettek mezejére lépni. Én azt mondom, minél később, annál jobb lesz a végeredmény. Kivételek persze vannak, de ha őszintén körülnézünk magunk körül, ez nyilvánvalóan megállapítható.
És a kettő összefüggése: minél kevesebb elméleti információhoz jut valaki, annál nagyobb a kísértés, hogy a gyakorlatból szerezzen ismereteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!