Annyira elegem van már! Csak szerintem van tulságosan felfújva ez a szüzesség téma?
Olvasom itt a kérdéseket,meg amúgyis mostanában minden erről szól.Igen,nagyon szép amikor a fiú vár a lányra.Vár,mert bizonyitani akar,meg mert szereti.De mikor egy lányra 2 meg 3 évet kell várni szerintem az túlzás.Nem általánositok,nem szokásom,de ha egy pár szereti egymást,megvan a bizalom,mire várnak? Nem 2 meg 3 hónap után,hanem például 9-10 hónap után.Ismerek párokat akik hamar lefeküdtek és eggyütt maradtak,olyanokat is akik szakitottak.És olyanokat is akik még 2 év után nem feküdtek le egymással.Nem értem értelmét.Nekem volt barátom akivel 5 hónapig voltunk eggyütt.Semmi sem volt köztünk,mert nem szerettem,szakitottam is vele.De aki másfél 2 év után azért nem fekszik le a barátjával mert nem szereti, akkor minek van még vele?
Én senkit nem itélek el,meg tisztelem azokat a nőket akik nem adják csak úgy oda magukat,de nem kell túlzásba vinni.
Azokat megértem akiknek vallási eredetű ez a dolog,meg neveltetés.
A kérdést kiirtam,mert úgy éreztem kicsit elferdült ez a téma.Szeretném ha ti is elmondanátok véleményeteket.
16L
tök igazad van! ezen én is sokat agyalok
nem azt mondom hogy 2-3 nap útán csapjunk a lecsóba na de azért éveket váratni a másikat :S én annó egy hónapot várattam azt is azért hogy nehogy ribancnak nézzen
most szerintem sokan le fognak hurrogni minket csak tényleg nem értem ezeket a lányokat. ők nem érzik szükségét a testi dolgoknak?
20L
Szerintem nem a világ ferdült el...
Ahogyan egyre szabadosabbá válik az erkölcs, úgy lesznek egyre többen, akik talán ösztönösen tartózkodóbbak, bizonytalanabbak.
Egyetértek első válaszoló.
Én is szeretném már,ha itt lesz a fiu,szeretni fog,énis őt,megbizunk egymásba,eggyütt leszünk egy ideje,akkor megteszem.Nem váratok magamra 1-2 évet.
Teljes mértékben egyetértek.
De ebből a sok kis tudatlan persze megint azt szűri le, amiért itt bekérdez. Megerősítést akar hogy elveszítse.
Mindenki megmondja neki, ha úgy érzi, hát szeretkezzen. Csak ez elég relatív. És a "szexet akarok"-ot teszik egyenlővé azzal hogy "úgy érzem itt az idő". Merthogy ugye hamar kiderül, hogy 13 éves és akkor jön az oltás, hogy nah akkor pedig k*rvára nem kéne, és addig olvas amíg nem igazolja magát...
Ettől függetlenül (mert én átlátom amiről írtatok) egyetértek. Szerintem sem szerelem az, ahol, ha minden megvan, váratják a srácot (aki ugye ha egy évet kibírt akkor már ötöt is mert kábé 8 hónap után már mindegy mennyit vár...) azért, mert csak.
23:07 vagyok
Itt nagyon nem egy korosztályról beszélünk ám.
Én nem a 16 évesekre gondoltam, hanem 18-19-től felfelé tartom fölöslegesnek a váratást:
-ott ahol megvan minden
-és csak azért hogy mert várjon már értem!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!