Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Annyira elegem van már! Csak...

Annyira elegem van már! Csak szerintem van tulságosan felfújva ez a szüzesség téma?

Figyelt kérdés

Olvasom itt a kérdéseket,meg amúgyis mostanában minden erről szól.Igen,nagyon szép amikor a fiú vár a lányra.Vár,mert bizonyitani akar,meg mert szereti.De mikor egy lányra 2 meg 3 évet kell várni szerintem az túlzás.Nem általánositok,nem szokásom,de ha egy pár szereti egymást,megvan a bizalom,mire várnak? Nem 2 meg 3 hónap után,hanem például 9-10 hónap után.Ismerek párokat akik hamar lefeküdtek és eggyütt maradtak,olyanokat is akik szakitottak.És olyanokat is akik még 2 év után nem feküdtek le egymással.Nem értem értelmét.Nekem volt barátom akivel 5 hónapig voltunk eggyütt.Semmi sem volt köztünk,mert nem szerettem,szakitottam is vele.De aki másfél 2 év után azért nem fekszik le a barátjával mert nem szereti, akkor minek van még vele?

Én senkit nem itélek el,meg tisztelem azokat a nőket akik nem adják csak úgy oda magukat,de nem kell túlzásba vinni.

Azokat megértem akiknek vallási eredetű ez a dolog,meg neveltetés.

A kérdést kiirtam,mert úgy éreztem kicsit elferdült ez a téma.Szeretném ha ti is elmondanátok véleményeteket.

16L

2010. dec. 2. 22:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Tényleg nem azt mondom, hogy sexelni kell agyba főbe, mert én is megvetem azokat a kis hülyéket, akik csak erre tudnak gondolni és mindenkit lenéznek meg megnőznek (nem irigységből), de akkor sem lesz bűn a sex, ha mindkettő ember akarja és kívánja!

Az igazság az, hogy az a lenéz amit érzek az említett emberek iránt nem igazi és nem is tartós...

Csak azt akartam hangsúlyozni, hogy mindenki akkor tegye, amikor úgy érzi, hogy helyes és ne eröltesse rá a nézetét másra...

2010. dec. 3. 01:58
 22/36 anonim ***** válasza:

"Sajnos ilyen vagyok...."

Ja ezt a lenézésre írtamxD

2010. dec. 3. 02:00
 23/36 anonim ***** válasza:
A bűn az kihasználni a másik embert...
2010. dec. 3. 02:03
 24/36 anonim ***** válasza:
És nem azok az emberek a hülyék, akik tudnak szeretni, hanem azok, akik azt hiszik, hogy akik tudnak szeretni hülyék, mert a szeretet nem létezik, csak butítva lettek az emberek és megfélemlítve....tiszta szánalom...
2010. dec. 3. 02:05
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnek az emberek a hatalomban??? Tényleg csak a pénz, sex, hatalom, erről szól már az élet a többségnek??

És ha nincs meg ez a sok szar, akkor tényleg boldogtalanok?

Én is szeretem a pénzt, én is a profitmaximalizálásra törekszem és igyekszem kényelmesen élni, de nem lett az Istenem ez a sok szar és ha kellene letudnék mondani róla, de nem mások nyomására...

Legyetek önmagatok, gondolkodjatok és ne tegyetek olyat soha, amit megbántok majd!

2010. dec. 3. 02:09
 26/36 anonim ***** válasza:

Lehet élni boldogan, szeretetben, de ehhez ti kelletek!

Aztán, ha jön a halál, minek félni? Szép volt az élet nem? Ha meg nem, akkor meg főleg... Egyesek szerint utána folytatódik az élet, egyesek szerint nem lesz már semmi...Akkor minek félni??? Olyan borzasztó meghalni?

Lehet úgy élni bas.sza meg, hogy elnyomni mindenkit, hogy csak nekem legyen jó, de ez miért jó??? Valaki elmagyarázhatná...Én szeretem, ha hatalmam van ahhoz, hogy elnyomjak valakit, de nem teszem meg utána...

Segíteni jobb...És az egy kis szerencsétlen kancsó szerintem, akit a törvények korlátoznak a tetteiben és ezért jó embernek hiszik magukat.

Bocs, hogy eltértem a témától, de tényleg nem értem, miért rágódik mindenki ilyen fasz.ságon már, hogy 15 évesen szűz vagyok meg hasonlók...Ki a f... érdekel, hogy ki mikor veszítette el...Akkor amikor akarta, ha meg nem, hát istenem, mit kell benne szégyelni?? Max rossz lehet egy kicsit, de ezért öngyilkosnak lenni meg hasonlók...ÁÁÁ

2010. dec. 3. 02:19
 27/36 anonim ***** válasza:
Legyen büszke mindenki arra, amit tett! És elnézést, ha valakit megbántottam, nem volt szándékom....Csak egy véleményt írtam le nem túl jó formában, de mindegy...
2010. dec. 3. 02:28
 28/36 anonim ***** válasza:
Ja és utólag én is szoktam hibát elkövetni, én is teszek dolgokat, amiket megbánok, nem vagyok rá büszke pl. néha igen szemét és bunkó megjegyzéseim tudnak születni:S Szóval nem egy álszent dumát akartam ide írni...
2010. dec. 3. 02:52
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
De az ember nem lesz több vagy kevesebb a sextől, max boldogabb egy kicsit...
2010. dec. 3. 02:55
 30/36 anonim ***** válasza:
Szóval fölösleges hülyeségeket kérdezni és hülyeségeken rágódni.....
2010. dec. 3. 02:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!