Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Annyira elegem van már! Csak...

Annyira elegem van már! Csak szerintem van tulságosan felfújva ez a szüzesség téma?

Figyelt kérdés

Olvasom itt a kérdéseket,meg amúgyis mostanában minden erről szól.Igen,nagyon szép amikor a fiú vár a lányra.Vár,mert bizonyitani akar,meg mert szereti.De mikor egy lányra 2 meg 3 évet kell várni szerintem az túlzás.Nem általánositok,nem szokásom,de ha egy pár szereti egymást,megvan a bizalom,mire várnak? Nem 2 meg 3 hónap után,hanem például 9-10 hónap után.Ismerek párokat akik hamar lefeküdtek és eggyütt maradtak,olyanokat is akik szakitottak.És olyanokat is akik még 2 év után nem feküdtek le egymással.Nem értem értelmét.Nekem volt barátom akivel 5 hónapig voltunk eggyütt.Semmi sem volt köztünk,mert nem szerettem,szakitottam is vele.De aki másfél 2 év után azért nem fekszik le a barátjával mert nem szereti, akkor minek van még vele?

Én senkit nem itélek el,meg tisztelem azokat a nőket akik nem adják csak úgy oda magukat,de nem kell túlzásba vinni.

Azokat megértem akiknek vallási eredetű ez a dolog,meg neveltetés.

A kérdést kiirtam,mert úgy éreztem kicsit elferdült ez a téma.Szeretném ha ti is elmondanátok véleményeteket.

16L

2010. dec. 2. 22:44
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
27%

Igazad van. Én épp tudok neked mondani egy példát. A baratnőmmel januárban lesz 1 éve hogy járunk de pettingen kivül még nem volt semmi. Nem akar azt mondta hogy ő még akar várni.

19 évesek vagyunk mind2en lassan 20

Tehát mire is jó ez?

2010. dec. 3. 00:01
 12/36 anonim ***** válasza:
Szerintem sem mind1 a korosztály. Ha valaki 14-16 éves és várni szeretne akár egy évet akkor tegye.. Ott még szemet lehet hunyni e felett, viszont később, 20 felett már keresgélhet olyan fiút(bár már lassan leányt is) aki várna egy évet... Pláne úgy, hogy nem is éreztetik vele, hogy szeretik.
2010. dec. 3. 00:01
 13/36 anonim ***** válasza:
61%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:01

Szerintem keveset vagytok együtt. Én nem hiszem el, ha valakik együtt vannak ilyen rég óta és normálisan élik a kapcsolatukat akkor ne legyen pettingnél több.. Sőt, én azt már nem is nevezem akkor kapcsolatnak. Viszont azt sem, ha valakik csak a szex miatt vannak együtt amúgy viszont más dolgokat nem csinálnak együtt.. Szóval azért egy kapcsolat megkövetel néhány dolgot... együtt töltött kellemes percek az utcán/szórakozó létesítményekben, a forró pásztorórák illetve a szexuális együttlét, csak pár apróság a sok dolog közül amit illik egy kapcsolatban egymással "elkövetni" .

2010. dec. 3. 00:06
 14/36 anonim ***** válasza:
85%
Viszont sajnos a nemi élet túl erős adu ahhoz, hogy játszani lehessen vele. A beszélgetések hiányát a kapcsolatok nem annyira sínylik meg, mint az aktus hiányát. És ez baj, de hát ez van.
2010. dec. 3. 00:08
 15/36 anonim ***** válasza:
79%
a baj ott kezdődik, hogy ezt a kérdező 16 évesen gondolja így. Ezért tartunk ott, hogy a sok tudatlan tini ide jár kérdezgetni, hogy lehet-e terhes...
2010. dec. 3. 00:46
 16/36 anonim ***** válasza:
79%

J válasza

A probléma ott van hogy szerelem, ragszkodás és erkölcsi nevelés nélkül minden társadalmi korláttól mentesen túl fiatalon szexelnek. Ennyi.

2010. dec. 3. 01:09
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki akkor csinálja amikor akarja, csak a felelőséget legyen képes vállalni utána! A lényeg, hogy legyen érett az illető és ne siesse el a dolgokat! Csak akkor szeretkezzenek, ha kívánják egymást és helyesnek ítélik meg, de akkor nyugodtan... Ha nem tudja valaki, hogy most el akarja-e veszíteni a szüzességét stb.. és itt kér tanácsot, ne csodálkozzon, ha nem olyan választ kap, amilyet kíván:S
2010. dec. 3. 01:11
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az szánalmas nagyon, hogy valaki (gyerek) azon hisztizik, hogy szűz még és emiatt cikizik és ezért szerelem nélkül, mindegy kivel (akár egy nyanyával vagy tatával) is képes lenne lefeküdni...Azt itt bőg és várja a csodát vagy én nem tudom mit...

A másik kedvencem meg, amikor a 20 éves emberke pofázik, hogy a 14 éves barátnője miért nem akar lefeküdni vele, pedig már 3 hónapja ismerik egymást és imádják egymást. Stb...

De az sem rossz, amikor valaki írja, hogy többször szakított a barátjával, mert nem akart még 2 hónap után sem lefeküdni vele és azóta a pasinak több csaja is volt.

A kérdés pedig, hogy mit tegyen, hogy visszahódítsa a fiút, lefeküdjön vele...(persze közben már volt több kapcsolata is a csajnak, de nem érezte azt, mint az előző barátjánál) ÁÁÁÁÁ!

2010. dec. 3. 01:22
 19/36 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint sexelni szerelemből kell, de nem nézem le azokat sem, akik kölcsönösen csak az élvezetért teszik. Azokat viszont igen, akik mások nyomására vagy azért, mert csak így érzik nagynak magukat. Sajnos ilyen vagyok....
2010. dec. 3. 01:24
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Basszus most nem tudok aludni xD

Egyébként komolyan, hogy lehet feltenni ilyen kérdéseket, hogy lefeküdjek x,y -al??? Pffff..

Miért mi mondjuk meg, hogy ki mit csináljon vagy azt, hogy ki mit gondolhat????

Ha valaki nem biztos magában, ne csináljon semmit...

Persze, van aki jogosan tesz fel kérdést és csak egy kis megerősítésre vágyik, de a legtöbb tényleg borzasztó...

Mondjuk nekem is furcsa nagyon az, ha egy pár együtt van több éve és nem sexelt...Jó persze lehet valami probléma stb... De a vallásra ne tessék hivatkozni már! Az más, hogy valaki esküvő után képzelte el, az rendben van, de a sex nem bűn szerintem és a keresztény vallás szerint sem az!!!!!!!!!!

Már nem tudom mit akarok írni, mert fáradt vagyok, de majd csak eszembe jut:P

2010. dec. 3. 01:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!