Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van felfújva ez a...

Miért van felfújva ez a szüzesség téma?! Első szex?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már 4 hónapja tervezzük, parázik, aggódik, mindig ezen agyal... Nem értem hogy ez mi miatt van ennyire felfújva :/ Régen a vallás miatt lehet, és onnan marad vissza az emberek tudatába vagy nemtom...

16F

2011. jan. 11. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Mert nem mindegy h később milyen élményt őriz erről. De ha te így látod, nem sok jót ígérek szegénynek.

Me sürgesd,ha ott vagy ne csak magadra figyelj,légy gyengéd, s ha azt akarja hagyd abba ne erőltesd.

2011. jan. 11. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Ehh ... szerintem arra használd azt az időt amit a barátnőd a felkészülésre tölt, hogy te is tájékozódj arról, hogy mi is az a szex.

www.kamaszpanasz.hu <- olvass!

Gy.K.: Ha a nő izgul, akkor összeszűkül a hüvelye. Ez esetben nemhogy a nemi szerved, lehet hogy a kisujjad sem fog beleférni! Ha erőlteted akkor meg ráadásul még fájni is fog neki, amivel egy életre traumatizálhatod akár. Tapasztalatlan vagy még te ahhoz, hogy valakinek elvedd a szüzességét!

2011. jan. 11. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Te csak beteszed-kiveszed, semmi fájdalmat nem érzel.

Egy lánynak ez teljesen más, és ha ezt nem tudod megérteni, akkor nem vagy még kész a szexre. Értelmileg, érzelmileg biztosan nem.

2011. jan. 11. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

egyáltalán nincs "felfújva"..., neki ez egy olyan dolog, amit nem fog elfelejteni (jó esetben...), és mint már fentebb is írták, nem mindegy, hogy milyen élményt fog őrizni.

ha te erről így gondolkodsz, akkor elég éretlen a gondolkodásod..

2011. jan. 11. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudom hogy kell szexelni, előkészíteni, rávezetni pettingelni, úgy csinálni hogy neki is jó legyen... kedves idegenek

Lelki részére vagyok kíváncsi hogy ez miért van fölfújva hogy: elvesztetted, nem vesztetted el, mikor veszítjük el stb.

Én ezt úgy látom hogy legyen jó mindkettőnknek, aztán csináljuk. Mert pl.: petting az jött magától, spontán módon.

2011. jan. 11. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt nagyon fájdalmas tud lenni, másrészt új terepre merészkedik a lány, ami ijesztő, és hihetetlenül sok bizalomra van szükség, jó esetben, hogy késznek érezze magát az első együttlétre.

Lehet, hogy régimódi a felfogásom, de a szüzesség elvesztését én mindig meghatározó eseménynek tekintettem, és vártam vele 22 éves koromig, amikorra már teljesen tisztában voltam magammal, elég értett voltam megfelelő párt választani, akit tisztelhetek és szeretek, és aki tényleg értékelni tud engem (ahogy én is Őt). Mielőtt lehurrognának egyesek, nem azt mondom, hogy mindenki húzza ki ennyi idős koráig, biztos lehet az ember 17 évesen is kész a dologra, de alábecsülni se kellene az első szex jelentőségét.

Előbb talán próbáld megérteni a barátnődet, ha meg képtelen vagy, és szerinted feleslegesen parázik 16 évesen, nem is érdemled meg őt.

2011. jan. 11. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!